Πρώτη νίκη για τους εφήβους της Αναγέννησης Φλόγας

Τη πρώτη του νίκη πέτυχε το εφηβικό της Αναγέννησης Φλόγας που επικράτησε του ΔΑΣΩ με 71-48 του ΔΑΣΩ, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Πολίχνης.





Οι γηπεδούχοι έκαναν καλή εμφάνιση και έδειξαν να ξεπερνούν το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα. Το σύνολο του Χριστοφορίδη ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα κάνοντας τρία λάθη στις τρεις πρώτες επιθέσεις. Στην συνέχεια όμως ανέβασε στροφές και με όπλο τη πιεστική άμυνα πήρε προβάδισμα και έφτιαξε μια διαφορά 12 πόντων με τη λήξη της πρώτης περιόδου (20-8).

Στη δεύτερη περίοδο συνεχίστηκε η καλή δουλειά στον αμυντικό τομέα και οι γηπεδούχοι αύξησαν κι άλλο τη διαφορά (34-17 στο ημίχρονο). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι αθλητές της Αναγέννησης μπήκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να πιστέψουν στην ανατροπή και συνεχίζοντας τη πιεστική άμυνα τα κατάφεραν.

Με επιμέρους σκορ 18-11 έκλεισαν τη περίοδο προηγούμενοι με 24 (52-28).Στη τελευταία περίοδο τα πήγαν καλά στην επίθεση χαλάρωσαν αρκετά όμως στην άμυνα, κάτι που προκάλεσε τα παράπονα του προπονητή τους, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 20 πόντους. Η συνέχεια το επόμενο Σάββατο κόντρα στην ομάδα των Αμπελοκήπων-Μενεμένης εκτός έδρας.

Δεκάλεπτα: 20-8, 34-17, 52-28, 71-48
Διαιτητές: Μουτζούρης-Ευθυμιάδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ (Χριστοφορίδης): Κωνσταντινίδης 6, Ταχτσίδης 13(1), Γιουμίδης, Βαρδόπουλος 13, Χατζηκυριακίδης Ι. 5(1), Μελιτάς, Τσιαπανίτης 4, Αβραμίδης 10, Αλατζάς, Γιαννουλίδης 8(1), Ζωγράφος 6, Χατζηκυριακίδης Κ. 6
ΔΑΣΩ (Μποστατζίδης): Δημητρίου, Χρυσοβελίδης 17(2), Τανταλίδης 6, Κάκαλης 8, Τριανταφύλλου, Τσομπανάκης 15, Κουτσοκώστας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια