Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Μπαμ και μπουμ οι τουφεκιές»

Το σχόλιο των φίλων του ΠΚ Νεάπολης για το  χθεσινό παιχνίδι με τον ΒΑΟ αναφέρει:









«Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της νέας σελίδας του συλλόγου, αναφέρει «ήττα στα σημεία για την ομάδα μας». Δεν μας παραξένεψε αυτό αφού όποιοι ήταν παρόντες στο γήπεδο προς αυτή τη κατεύθυνση θα οδηγιόντουσαν. Αυτό όμως που πρέπει να αναφέρουμε εμείς και που δεν το αναφέρει η νέα σελίδα μας είναι αυτά τα σημεία που μας οδήγησαν στην ήττα…

Θα ήταν άδικο να θεωρήσουμε πως η ομάδα του ΒΑΟ πηρέ το παιχνίδι χωρίς να το αξίζει, αλλά θα ήταν επίσης άδικο να πούμε πως η προσπάθεια μας δεν ήταν ικανή να μας φέρει τη νίκη, αν και στο τέλος αυτό έγινε…

Έτσι λοιπόν πρέπει να αναφέρουμε το τραγικό 9/24 βολές, τα 6 λέι απ πέναλτι χαμένα και τους 4 αιφνιδιασμούς που κατέληξαν στο κάλαθο των αχρήστων. Αυτά δείχνουν και τις αδυναμίες μας, αυτά τα στοιχεία δείχνουν τι πρέπει να δουλέψουμε και προς τα πού να κινηθούμε ως ομάδα.

Βέβαια υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που κάποιοι μας κολάζουν να μη την αναφέρουμε, εμείς όμως θα το γράψουμε για να έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας. Η ομάδα έχει πάρει ένα δρόμο που πρέπει να αλλάξει και έχει να κάνει με τις συμμέτοχες των αθλητών στις προπονήσεις. Όταν σε μια ομάδα υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες πως θα γίνει το δέσιμο τους αν δεν έχουν τις απαιτούμενες προπονήσεις;

Και κάτι ακόμη. Διαβάσαμε κάπου πως ο ΒΑΟ χθες νίκησε με ελλείψεις. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις δίκες μας απουσίες, αυτοί που ήταν έτοιμοι μέσα στο γήπεδο έχουν τη δύναμη να καλύψουν τις δίκες μας απουσίες.  Απλά η επιστροφή των τραυματιών μας θα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς. Αυτό βέβαια υποθετικά αφού όλα βαθμολογούνται εντός του γηπέδου.

Τέλος δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στην κομπίνα με τα 24΄’ κάτι που θα πρέπει να προσέξουν όλες οι ομάδες που παίζουν μέσα στο ΒΑΟ. Το χρονόμετρο κολλάει, ο ΒΑΟ το ξέρει και έβαλε έξι καλάθια σε νεκρό χρόνο χωρίς να πετάξει τη μπάλα στο τέλος της επίθεσης.

Οταν το πιάσαμε και το φωνάξαμε η δικαιολογία ήταν ότι ισχύει και για τις δυο ομάδες. Ναι, αλλά η μια το ξέρει και κάνει προπονήσεις με αυτό, η μια έβαλε έξι καλάθια έτσι και η άλλη έπαιζε εντός του κανονικού χρόνου. Για την ιστορία το χρονόμετρο δίνει 2-3 δεύτερα παραπάνω.   

Η διαιτησία δεν κρίνεται όταν χάνεις τόσα πολλά και τόσο μόνος σου. Οι αθλητές μας έδειξαν πως τους έλειπε η αυτοσυγκέντρωση. Ας προσγειωθούμε, ας γίνει μάθημα προς όλους η χθεσινή ήττα και ας κοιτάξουμε μπροστά. Το επόμενο ματς είναι ακόμη πιο δύσκολο».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια