Καφαντάρη: «Να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

Η προπονήτρια της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά αύριο και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, με τον Ικαρο Καλλιθέας:










«Για την νέα σεζόν που ξεκινάει την Κυριακή, εύχομαι να υπάρξουν συναρπαστικές αναμετρήσεις σε όλα τα γήπεδα χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να κόψει το «νήμα» ο καλύτερος…

Όσο για την ομάδα μου, δουλέψαμε αρκετά καλά στην προετοιμασία και στόχος μας είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια είτε είναι εντός είτε εκτός έδρας. Σίγουρα από κάποια στοιχεία της ομάδας είμαι ικανοποιημένη και από κάποια όχι, παρόλα αυτά ελπίζω στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ίκαρο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και λόγω πρεμιέρας και λόγω έδρας.

Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από πολύ έμπειρες Ελληνίδες, μία ξένη ποιοτική με πολύχρονη παρουσία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κάποιες ταλαντούχες νεαρές παίκτριες. Ο προπονητής είναι έμπειρος και γνώστης της κατηγορίας και η ομάδα παρουσίασε πέρσι αλλά φαντάζομαι και φέτος ένα δυνατό σύνολο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια