Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών-Τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας των ανδρών. Τα ζευγάρια είναι: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Αρης – Πανιώνιος.









Οι αγώνες σε ΟΑΚΑ και «Νίκος Γκάλης» προγραμματίζονται να γίνουν (ανάλογα και με τις υποχρεώσεις των ομάδων) στο τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το άρθρο 3 της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής Ολυμπιακού): «Τουλάχιστον φέτος είδαμε κάτι νέο μετά από πολλά χρόνια. Έξι-εφτά.. Μόνο και μόνο αυτό το ματς τα λέει όλα. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Όταν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο όλα τα παιχνίδια τα περιμένεις. Εχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε όπως πρέπει. Είναι γνωστό από την προκήρυξη του Κυπέλλου ότι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση οπαδών. Θα σεβαστούμε αυτό που ισχύει».

Μάνος Παπαδόπουλος (Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού): «Όταν παίζουν αυτές οι δύο ομάδες δεν υπάρχει αβαντάζ. Είναι σίγουρα μια αλλαγή. Είναι μεγάλο ντέρμπι. Για εμάς είναι βέβαια καλύτερα που παίζουμε στην έδρα μας και θα δοθεί σε πολύ κόσμο να έρθει να δει τον αγώνα, πιστεύω σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Είναι μια καλή κλήρωση για μας όχι για τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά για το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Λευτέρης Αρβανίτης (πρόεδρος Άρη): «Η κλήρωση μετά από πολλά χρόνια φέρνει στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό και τον Άρη με τον Πανιώνιο. Για εμάς είναι μια κλήρωση που την θέλαμε πολύ. Θα είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Θα παλέψουμε για να φτάσουμε στον τελικό μετά από πολλά χρόνια. Θα είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνει ο Άρης με τους Έλληνες παίκτες και νεαρούς Έλληνες παίκτες να φτάσει στον τελικό. Αν επιτύχει το πείραμα που κάνει ο Άρης, πιστεύω ότι θα το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Και αυτό πάνω από όλα βοηθάει το ελληνικό μπάσκετ. Για αυτό κατέβηκα και εγώ στην κλήρωση αυτή, για να τιμήσω την ομοσπονδία και τον θεσμό. Είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε πάντα κοντά στο ελληνικό μπάσκετ».


Ακης Καρτάλος (Τιμ μάνατζερ Πανιωνίου): «Για μας είναι χαρά που βρισκόμαστε εδώ στα ημιτελικά. Χρόνια είχαμε να περάσουμε σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου. Το καλό είναι ότι αποφεύχθηκε η συνάντηση με έναν εκ των δύο μεγάλων. Με τον Αρη όλα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ότι την εποχή που θα παίξουμε θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Εμεις έχουμε το Eurocup και το πρωτάθλημα, αλλά δίνουμε μεγάλη σημασία και σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε στον τελικό. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή για εμάς. Θα είναι χαρά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια