Πεταλωτής: «Το μυαλό μας μόνο στην προπόνηση»

Η ιστοσελίδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων μας φέρνει πιο κοντά σε ένα άλλο νεαρό παίκτη τους, τον Τριαντάφυλλο Πεταλωτή.











Ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ιεράπετρα στην Κρήτη όπου ήταν εκεί ο πατέρας του προπονητής. Αργότερα μετακόμισαν στη περιοχή Κουφαλίων στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε στις ακαδημίες της ομώνυμης ομάδας. Από εκεί πήρε μεταγραφή στο παιδικό του Ηρακλή με τον οποίο πήρε και κάποια αγωνιστικά λεπτά στην τελευταία του συμμετοχή στην Α1. Πέρσι αγωνίστηκε στη Χαλκίδα στο Νότιο όμιλο της Β΄ εθνικής και φέτος στα Πεύκα. Μάλιστα για να βρίσκεται κοντά στο γήπεδο και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή των Πεύκων.

Τριαντάφυλλε πέρσι αγωνίστηκες πολύ μακριά από το σπίτι σου και φέτος ήρθες στα Πεύκα

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα και κυρίως στον προπονητή που με πίστεψε. Για μένα ήταν μια πρόκληση να αγωνιστώ σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και κυρίως μικρής ηλικίας».

Πως είναι τα πράγματα στην ομάδα;

«Στην ομάδα υπάρχει ηρεμία και αυτό είναι πολύ καλό γιατί το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η προπόνηση και οι στόχοι μας που είναι η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και όλοι οι νέοι παίκτες να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Αυτό οφείλεται στο τεχνικό μας τιμ που μας προπονεί και μας βοηθάει σε κάθε περίσταση».

Πως είδες τις πρώτες αγωνιστικές;

«Είχαμε τρία πολύ δύσκολες πρώτες αγωνιστικές και το λέω αυτό γιατί η ομάδα μας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς. Κάθε εβδομάδα χάναμε από ατυχίες 1-2 παίκτες. Παρόλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε δύο νίκες (η μία εκτός έδρας) και μία ήττα που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση. Ακολουθεί ένα παιχνίδι με μια ομάδα που έχει από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Εμείς από την αρχή της εβδομάδας δουλεύουμε για αυτό και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».

Προσωπικά ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και στο μέλλον να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια