Χωρίς φόβο αλλά με πάθος...ο Ιπποκράτης Κω

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και χωρίς άγχος η γυναικεία ομάδα του Ιππoκράτη Kos Hotel αναχώρησε σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα όπου αύριο θα αντιμετωπίσει σε ένα ιστορικό γήπεδο, στον «Τάφο του Ινδού» τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό (12:00) για την 3η αγωνιστική της Α1.





Όπως γράφει το www.giafkasports.gr οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα στο τουρνουά «Χάρης Πασσανικολάκης» στο οποίο η ομάδα του νησιού στάθηκε πολύ καλά απέναντι στις «πράσινες» και ηττήθηκε με 59-67.

Σίγουρα τα κορίτσια του Μιχάλη Καπλανίδη δεν έχουν πίεση για το ματς , ειδικά απ' την στιγμή μάλιστα που το ζητούμενο για τον Ιπποκράτη Kos Hotel που ήταν οι νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει έρθει. Ο έμπειρος τεχνικός στην χτεσινή του ομιλία άλλωστε αυτό τόνισε στις αθλήτριες του, «πάμε με σοβαρότητα, χωρίς άγχος και με το μαχαίρι στα δόντια» είπε χαρακτηριστικά θέλοντας έτσι να τους επισημάνει ότι πρέπει απ' την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα να είναι συγκεντρωμένες για να είναι ανταγωνιστικές απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Το καλό της υπόθεσης για το τεχνικό τιμ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με μοναδική αμφίβολη την Μαρία Σαράγια και έτσι υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια