Καπουρνιώτης: «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα τιμήσει την ιστορία του στην Α2 γυναικών»

Παρά την ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης, εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι παίκτριες της βολιώτικης ομάδας.



«Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές νεαρές αθλήτριες που για πρώτη φορά καλούνται να παίξουν με τόσο ισχυρούς αντιπάλους. Η ομάδα της Καλλιθέας αγωνίζεται μια κατηγορία πιο ψηλά από μας και διαθέτει πιο δυνατές και πιο έμπειρες παίκτριες. Όμως κι εμείς δώσαμε τη δική μας μάχη με αξιοπρέπεια.

Έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας και από την απόδοσή μας στην άμυνα. Πιστεύω πως με ανάλογες εμφανίσεις δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή. Το σίγουρο είναι πως όλες οι αθλήτριες είναι αποφασισμένες να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Θα παίξουν για τη φανέλα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου» δήλωσε στο Goalpost.gr ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της ερχόμενης Κυριακής θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη τον ισχυρό Απόλλωνα Καλαμαριάς. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Θανασούλη, Αγαγιώτου και Κυριατζίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια