Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του ΑΣ και των γυναικών του Αρη-Δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι για τα 100 χρόνια του συλλόγου-Τα σημεία πώλησης

Από  τον ΑΣ Αρης ανακοινώθηκε ότι κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του γυναίκειου τμήματος Αρης ELGEK και των τμημάτων υποδομής του Α.Σ Άρης.






Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τα τμήματα του ερασιτέχνη, με καθημερινό αγώνα ανωνύμων Αρειανών καταφέρνουν και φέρνουν διακρίσεις για τον σύλλογο και σε δύσκολες εποχές παράγουν αθλητές που αποτελούν τεράστια κεφάλαια για τον Άρη.


Τα διαρκείας των τμημάτων του ερασιτέχνη κοστίζουν 20 ευρώ, ένα συμβολικό ποσό με το όποιο οι κάτοχοί τους θα περνούν και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του Α.Σ ΑΡΗΣ των 100 ετών. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία:

 -Σε ειδικά σταντ έξω από τις θύρες των γηπέδων «Παλέ ντε σπορ» και «Κλεάνθης Βικελίδης» στους εντός έδρας αγώνες των ΠΑΕ και ΚΑΕ Αρης.

 -στο γραφείο μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο Ανέστης Πεταλίδης κάτω από την θύρα 3 του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» . Ώρες 17:00- 21:00.τηλ.2310 309192

 -στο Aris legend store στις ώρες λειτουργίας του επισήμου καταστήματος της ΚΑΕ Αρης .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια