Πήρε το ντέρμπι των… συνονόματων η Δόξα Δρυμού

Πολύ καλύτερη  στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Δρυμού επικράτησε στο ντέρμπι των… συνονόματων στα Λαγυνά επί της Δόξας Ασσήρου με 29-55.  






Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι από πλευράς ψυχολογίας για την Δόξα Δρυμού λόγω αλλαγής προπονητή ( δεν πήρε απόσπαση ο Μπιτζάνης και παρουσιάστηκε στην Ιθάκη) και με τον  Γιάννη Καραδήμο να προσπαθεί να μάθει τους παίκτες αλλά και οι παίκτες αυτόν, έγινε ένα παιχνίδι εναλλαγών σε θέσεις και συστήματα.

Εμφανής η διαφορά των δύο ομάδων που φάνηκε περισσότερο όταν η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε τα πατήματα της μετά το πρώτο δεκάλεπτο και κυρίως μετά το δεύτερο.  Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη  έμειναν από δυνάμεις, ενώ με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους φιλάθλους για την παρουσία  τους και  τους υπόσχονται μια ξεχωριστή σαιζόν.                   

Δεκάλεπτα: 12-11, 15-26, 21-41, 29-55  
Διαιτητές: Μπάιος-Κουφούδης
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ (Χατζηϊωαννίδης) Γκουτζέλης, Λεβάκης 4 , Χιωτέρης, Ταχμαζίδης 2, Ζουναρόπουλος Μ. 6 , Ζουναρόπουλος Α. 3(1), Γουνιώτης 7, Τσούλης, Φωτίου 4, Τσολακίδης Τ., Τσολακίδης Μ. 3.                                         
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ( Καραδήμος): Λιόλιος, Παντελίδης 5(1), Μαυρομάτης 2, Μαραγγινός 1, Τσοτουλίδης 2, Αλεξίου 9(1), Κώττης 6, Ιατρίδης, Τσακιρμπαλόγλου 2, Παπλωματάς 6, Στράντζαλης 14, Γεράκης 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια