Αρχίζουν την Τετάρτη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΑΟ Μεσήμβριας- Ξεκίνησε η προετοιμασία-Οι μεταγραφές-Το φετινό ρόστερ- Τα εισιτήρια διαρκείας

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Αθανασίου θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Μεσημβρίας και τον Κρόνο Ευόσμου στα πλαίσια της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα των γηπεδούχων, «η αντίπαλη ομάδα αγωνίζεται στην Γ1 κατηγορία, δηλαδή μια κατηγορία πάνω από τον Α.Ο.Μ. και μάλιστα σύμφωνα με τα δεδομένα θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ κατηγορία.

Είναι δηλαδή μια καλή ομάδα και θα έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει του πρωταθλήματος. Βέβαια οι παίκτες μας είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη κάνοντας την έκπληξη. Ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει το Μακεδονικό Λητής».

Ξεκίνησε η προετοιμασία-Οι μεταγραφές

 Η νέα αγωνιστική περίοδος που αρχίζει σε λίγες μέρες βρίσκει την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μεσημβρίας σε αρκετά καλό επίπεδο τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Χρέη προπονητή ανέλαβε ένας φίλος απ΄ τα παλιά, ο Κώστας Τσελεμπής ο οποίος στο άκουσμα της πρότασης που του έγινε από την ομάδα μας δεν το σκέφτηκε καθόλου καθώς μόνο θετικές είναι οι αναμνήσεις του από την ομάδα μπάσκετ της Ν. Μεσημβρίας που προπονούσε κάποτε.

Το περσινό ρόστερ παρέμεινε το ίδιο και προστέθηκαν: ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο Γιάννης Κιουρσίδης, ο Γιάννης Μπίνας και οι νεαροί Κώστας Χασαπίδης, Στέλιος Αλμπανίδης και Κώστας Χουρμουζηίδης. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο. Διάχυτη είναι η αισιοδοξία από όλους ότι φέτος η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ 2 κατηγορίας που θα αγωνιστεί.


Η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5 Χ 5 της Ν. Μεσημβρίας «Προκόπης Τσικουντούρας» για ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Αθανασίου όπου φέτος θα είναι η έδρα της ομάδας μας. Έτσι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομάδα μας πιο εύκολα και με λιγότερα έξοδα.

Το φετινό ρόστερ

Αγαθός Αποστόλης
Αλμασίδης Σάκης
Αλμπανίδης Στέλιος
Αντωνιάδης Νίκος
Ζυρίδης Παύλος
Ηλιού Τόνης
Θεοδωρίδης Ηλίας
Καρυπίδης Θοδωρής
Κιουρσίδης Γιάννης
Μπίνας Γιάννης
Μπρούσαλης Γιάννης
Στάμογλου Γιώργος
Στάμογλου Κώστας
Τσιρέκας Αλέξης
Χασαπίδης Κώστας
Χατζηαντωνίου Κώστας
Χουρμουζηίδης Κώστας
Χριστοφής Κώστας

Προπονητής:  Τσελεμπής Κώστας
Γυμναστής: Χατζηαντωνίου Γιάννης

Τα εισιτήρια διαρκείας

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά 2013 – 2014. Η ομάδα φέτος έχει έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Αθανασίου και η μέρα και ώρα διεξαγωγής των αγώνων ως γηπεδούχοι είναι Δευτέρα στις 21:30. Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 15 €.


 Όσοι φίλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια της ομάδας  μέσω χορηγίας μπορούν να διαθέσουν 35 € για να διαφημιστούν στο site της σε ειδικό χώρο όπου θα βρίσκονται οι χορηγοί. Το site θα ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά για τις δραστηριότητες του συλλόγου. Επίσης θα γίνεται αποστολή και μέσω της σελίδας στο facebook του Α.Ο. Μεσημβρίας (Αθλητικός Όμιλος Μεσημβρίας). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια