Αναγέννηση Φλόγα: «Ξεκίνημα με νίκη και εντυπωσιακή εμφάνιση»

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Φλόγα, η οποία αντιμετώπισε χτες την Νέα Ραιδεστό στο κλειστό της Πολίχνης. Όπως διαβάζουμε στην  ιστοσελίδα του  συλλόγου, οι παίκτες της Αναγέννησης ξεκίνησαν πολύ δυνατά των αγώνα και βρέθηκαν να προηγούνται 15-0 στο 5'.







Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πλησίασαν στο σκορ, η εκπληκτική όμως ευστοχία των γηπεδούχων πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (5/7 στη πρώτη περίοδο 4/5 από τον Τζώλο),είχε ως αποτέλεσμα να διατηρήσουν το προβάδισμα, για να λήξει η πρώτη περίοδος 28-21.

Στη δεύτερη περίοδο οι αθλητές του Νεκτάριου Καραγιαννίδη βελτίωσαν την άμυνα τους και συνεχίζοντας την καλή λειτουργία στην επίθεση ανέβασαν τη διαφορά στους 14,κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι 45-31.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έκλεισαν πολύ στην άμυνα, δεν επέτρεψαν τα ελεύθερα σουτ και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Θεοδώρου μείωσαν σε 50-42 στο 24'.

Σ' εκείνο το σημείο οι παίκτες της Αναγέννησης αντέδρασαν με ψυχραιμία, διόρθωσαν τα λάθη τους στην άμυνα και αφού κυκλοφόρησαν καλύτερα και με μεγαλύτερη υπομονή τη μπάλα βρήκαν τον δρόμο προς το καλάθι εκμεταλλευόμενοι κυρίως την αδυναμία των παικτών της Ραιδεστού να αντιμετωπίσουν των Στάθη κάτω από το καλάθι.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι είχε πιο διαδικαστικό χαρακτήρα αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ικανοί να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Αναγέννησης και η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 25 πόντους 3 λεπτά πριν από τη λήξη. Το τελικό σκορ, η νίκη και κυρίως η εμφάνιση έφερε πολλά χαμόγελα κι αισιοδοξία για τη συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια