Τρινκιέρι: «Η πιο μεγάλη ώρα»- Καββαδάς: «Και την ψυχή μας σε κάθε αγώνα»-Οι δηλώσεις και σε βίντεο

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε σήμερα από το Ελευθέριος Βενιζέλος με τελικό προορισμό το Κόπερ, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της Α Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2013 για τον Δ Όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.





Όλοι όσοι μίλησαν για την αποστολή που έχει μπροστά της η Εθνική Ομάδα κράτησαν χαμηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για δύσκολη διοργάνωση, χωρίς όμως να αποποιούνται ότι υπάρχουν υψηλοί στόχοι, μιλώντας για υψηλό κίνητρο.

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Αντρέα Τρινκιέρι, τόνισε: «Δεν είμαστε έτοιμοι για το μετάλλιο. Είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι στη Σλοβενία. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε λίγες μέρες ακόμη. Κάναμε καλή προετοιμασία, οι παίκτες μου είναι καλύτεροι και τώρα χρειαζόμαστε ένα... κλικ. Δεν πρέπει να περιμένουμε ότι από την πρώτη μέρα θα βρεθούμε στην ιδανική κατάσταση. Θα ήταν λάθος. Θα ξεκινήσουμε σταδιακά, θα ανεβάζουμε το επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας: Κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος. Είναι η μεγάλη ώρα. Έχουμε παίκτες που είναι νικητές έχουν πρωταθλήματα μετάλλια».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Κώστα Κουφό και μια σχετική ανάρτηση που έχει κάνει ο ίδιος ο παίκτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διακοπές του, ο Τρινκιέρι απάντησε: «Έχω 12 σπουδαίους παίκτες και άφησα πίσω 5 επίσης σπουδαίους παίκτες. Το τι κάνει ο Κουφός αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θα πρέπει να με απασχολεί».


Σε ερώτηση για το αν πλέον, τώρα που έχει ανακοινώσει τους 12 που ταξιδεύουν στη Σλοβενία κοιμάται καλύτερα, ο Τρινκιέρι δήλωσε γελώντας: «Όντως... Τώρα κοιμάμαι πολύ πιο εύκολα. Τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα».

Καββαδάς: «Και την ψυχή μας σε κάθε αγώνα»

Ο ρούκι της αποστολής, Bασίλης Καββαδάς, δήλωσε: «Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία έχουμε μπει στο τελικό στάδιο και τώρα όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαστε μαζί παραπάνω από ένα μήνα Δεν θα πω μεγάλα λόγια. Θα πω μόνο ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας σε κάθε αγώνα ξεχωριστά». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια