Αρχίζει την Τετάρτη η Ακαδημία του Παναθλητικού

Για την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού των τμημάτων της Ακαδημίας του Παναθλητικού στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου - «Γεντί Κουλέ» στο 1 ΓΕΛ Συκεών.





Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας, παλιούς και νέους οι οποίοι και θα πάρουν το πρόγραμμα των προπονήσεων τους για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, από Δευτέρα 26 Αυγούστου και καθημερινά από 18.00 έως 20.30 γίνονται οι εγγραφές της Ακαδημίας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2013-14 στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου. Πληροφορίες επίσης στα τηλέφωνα 6977234111 – 6974796620 – 6995840102.

Σκοπός της Ακαδημίας, η οποία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια  4-15 ετών είναι μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα προπονήσεων, αγώνων και εκδηλώσεων να μάθουν τα παιδιά τα βασικά του basketball και να ψυχαγωγηθούν.

Υπεύθυνος Προπονητικού Προγραμματισμού και επικεφαλής του επιτελείου των προπονητών είναι ο Σίμος Συρόπουλος, κάτοχος Master στην Προπονητική και Διδακτική από το Houston University.

Στο προπονητικό team συμμετέχουν οι Βασίλης Αμοιρίδης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη Καλαθοσφαίριση και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία και προπονητής μπάσκετ από το 1991 έως σήμερα, Παναγιώτα Τσαμπούρη αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού και προπονήτρια των τμημάτων ακαδημίας, Μαρία Ιγνατίου απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, αθλήτρια της γυναικείας ομάδας, και διαιτητής ΣΔΚΘ και ο Βλαδίμηρος Ζάνεβ, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, διαιτητής ΣΔΚΘ, προπονητής μπάσκετ και στίβου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια