Σε δίλλημα ο Κεραμιδάς-Σοβαρό ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον Αθηναϊκό-Τι δήλωσε ο γνωστός κόουτς στο σημερινό «ΦΩΣ»

Μεγάλο δίλημμα αντιμετωπίζει ο Κώστας Κεραμιδάς με την μετάθεσή του στις ΗΠΑ κάτι που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά από τον ίδιο. Σε δηλώσεις του στο σημερινό "ΦΩΣ"τόνισε:





«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει η μετάθεση για να είμαι κοντά στην γυναίκα μου και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα γίνει αφού είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και έγινε.

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πανηγυρίζω η να λυπάμαι . Λογικά θα πρέπει να αποχωρήσω από ένα σύλλογο που έχτισα από το ξεκίνημα. Ήδη ενημέρωσα τους παράγοντες της ομάδας για το συμβάν και την Δευτέρα θα έχω ραντεβού με τους Σουηδούς επενδυτές που παραθερίζουν στην Πάργα.

Για να μην υπάρξει και άλλο θέμα διευκρινίζω ότι από τον Αθηναϊκό μπορεί αύριο να φύγουμε όλοι. Σε καμία περίπτωση όμως οι Σουηδοί. Αυτό το ενδεχόμενο αποκλείεται. Προπονητής μπορεί να αλλάξει στον Αθηναϊκό αλλά οι συμφωνίες που έγιναν με τις αθλήτριες θα τηρηθούν στο έπακρο».

Στο μεταξύ  ο μάνατζερ της ομάδας Σταύρος Γκαρανές που βρέθηκε στην κλήρωση εξήγησε ότι το εμπόδιο Ζόχνοβα θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα ενώ σοβαρό θέμα υφίσταται με την Χριστίνα Ναβροζίδου που για τον Αθηναϊκό  δεν είναι ελεύθερη και η μετακίνησή της στον Κρόνο Αγίου Δημήτριου  είναι στον αέρα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΕΤΟΣ.
ΑΠΛΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ (!!) ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ.