Ηττα της Εθνικής Νεανίδων από την Ολλανδία-Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά η Σταμολάμπρου-Βελισσαράκος: «Δείξαμε καλά στοιχεία»

H Εθνική ομάδα των Νεανίδων στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά στο Καόρλι (Βενετία) ηττήθηκε με 58-46 από την Ολλανδία.












Η Σταμολάμπρου υπέστη στον αγώνα με την Ισπανία ένα οίδημα στα ούλα. Προληπτικά της έγινε μια απονεύρωση και δεν έπαιξε με την Ολλανδία. Η συμμέτοχη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι δεδομένη. Παράλληλα η Σταμολάμπρου ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά αν και πρόλαβε να παίξει ένα ολόκληρο παιχνίδι (Ιταλία) και 10΄με την Ισπανία.

Η Εθνική Νεανίδων αναχωρεί αύριο (12/8) για το Βελιγράδι από όπου θα μεταβεί οδικώς στη Κροατία.
Δεκάλεπτα: 10-13, 16-32, 34-45, 46-58
ΕΛΛΑΔΑ (Βελισσαράκος):Νάστου, Χωλοπούλου 5, Παυλοπούλου 8, Κίτσιου 2, Φουράκη 7, Γεωργιάδη 11, Χριστινάκη 7, Γεροστεργίου, Σταμάτη, Λούκα, Καραμπάτσα 6.


*Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βελισσαράκος, δήλωσε για τους αγώνες στο διεθνές τουρνουά: «Ο τραυματισμός της Σταμολάμπρου και οι ενοχλήσεις που ένιωθε η Φουράκη δεν μας επέτρεψαν να κάνουν μια ιδανική προετοιμασία. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Ολλανδία δείξαμε καλά στοιχεία. Θα πρέπει όλες οι παίκτριες μου να δώσουν ακόμα πιο πολλά για να καλύψουν τις όποιες απουσίες θα έχουμε» και συμπλήρωσε: «Ελπίζω μέχρι τις 15 Αυγούστου που ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να είναι όλες καλά στην υγεία τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια