Mίσσας: «Ηρεμία και συγκέντρωση για τον αγώνα το Μαυροβούνιο»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών, Κώστας Μίσσας, δήλωσε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης:






«Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και έχει τη σημασία του. Είναι δεδομένο ότι το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και τα ριμπάουντ, όπως επίσης και στο να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Σίγουρα υπάρχει μία κούραση γενικότερα και μία πίεση. Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, κρίθηκε από την καλή άμυνα, η οποία όμως δεν είχε διάρκεια όπως σε άλλους αγώνες.

Παίξαμε καλή άμυνα κατά διαστήματα. Καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης και η ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά, όπου είχαμε σημαντικές επιλογές στην επίθεση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας σήμερα».

Ο Μίσσας αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο: «Είναι ομάδα που παίζει δυνατά και έχει παίκτες όπως και η Κροατία που σουτάρουν από παντού. Ακόμη και οι ψηλοί μπορεί να σουτάρουν από την περιφέρεια και να σου κάνουν δύσκολη τη ζωή σου, ειδικά στην άμυνα. Παίζουν αρκετά ζώνη και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το αν θα καταφέρουμε εμείς να διασπάσουμε το ζον πρες ή το να βρούμε λύσεις απέναντι στη ζώνη με ηρεμία και ωριμότητα στο παιχνίδι μας. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση για να γίνουν όλα αυτά και μεγαλύτερη διάρκεια».


*Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Λάρι Ντριου, βρίσκεται στο Ταλίν της Εσθονίας. Παρακολούθησε τη σημερινή αναμέτρηση και θα παρακολουθήσει την αυριανή, ενώ συνομίλησε τόσο με τον προπονητή της Εθνικής Νέων Ανδρών, όσο και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο η ομάδα του επέλεξε στο Νο15 του φετινού ντραφτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια