Δέσποινα Νικηφορίδου: Ηρεμη δύναμη

 Ένα ακόμη δυνατό χαρτί, για την ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας είναι η πολλά υποσχόμενη για την συνέχεια της μπασκετικής της πορείας Δέσποινα Νικηφορίδου.










Κορασίδα για πρώτη φορά φέτος ήταν αυτή που με την συνεχή παρουσία της όλη την χρονιά στήριξε με το παραπάνω την προσπάθεια του συλλόγου αφαιρώντας χρόνο ακόμα και από την προσωπική της ζωή. Η  Δέσποινα Νικηφορίδου όντας μπασκετικό κορμί, αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει τα προσόντα της, με αποτέλεσμα να γίνεται μέρα με την μέρα καλύτερη, έχοντας για σύμμαχό της τις εμπειρίες που αποκόμισε τα τελευταία χρόνια δίπλα σε πολύ σπουδαίες αθλήτριες που πέρασαν από τον σύλλογο.

Από μια οικογένεια με αθλητικό προσανατολισμό (ο αδελφός της ασχολείται με μεγάλη επιτυχία επίσης με το μπάσκετ) συνδυάζει την μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό με πολύ ισχυρή θέληση για καθημερινή δουλειά και πίστη για το καλύτερο.

Η πάντα χαμογελαστή λοιπόν αθλήτρια του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με την περισσή ευγένεια και ήθος που την διακρίνει, αφήνει καθημερινά τα διαπιστευτήρια της για μια σπουδαία καριέρα στην ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια