Η νέα τροποποίηση της Ειδικής Προκήρυξης της Γ’ Εθνικής

ΑΡΘΡΟ 12ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΝΟΔΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ











Γ) ΑΝΟΔΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

γ) Υποβιβασμός από την Γ’ Εθνική

1. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία, υποβιβασμού από την Β’ και ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στα Τοπικά Πρωταθλήματα θα υποβιβαστούν συνολικά 12 Σωματεία από τους 4 ομίλους και συγκεκριμένα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο οι τρεις (3) τελευταίες ομάδες..

δ) Άνοδος στη Γ’ Εθνική

Μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, θα ανέλθουν σε αυτή από τα τοπικά Πρωταθλήματα 17 Σωματεία, ώστε την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 τρεις όμιλοι θα αποτελούνται από δεκατέσσερα (14) Σωματεία και ο ένας όμιλος από δεκατρία (13) Σωματεία και συγκεκριμένα οι Πρωταθλητές των Ενώσεων, ο πρώτος νικητής του Ειδικού Πρωταθλήματος που θα γίνει με συμμετοχή των Πρωταθλητών ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ, ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και Ε.Σ.Κ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και ο δεύτερος της ΕΣΚΑ και ΕΚΑΣΘ.

ΑΡΘΡΟ 13ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΣΤ) ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Στα μετακινούμενα Σωματεία δεν καταβάλλεται καμία χρηματική αποζημίωση για μετακινήσεις μέχρι 280 χιλιόμετρα, ενώ για μετακινήσεις των νήσων και άνω των 280 χιλιομέτρων θα δίδονται αποζημιώσεις ανάλογα με την κρατική επιχορήγηση.


Η μη έγκαιρη καταβολή από την Ε.Ο.Κ. των εξόδων μετακίνησης, δεν αναστέλλει την υποχρέωση του μετακινούμενου Σωματείου να βρίσκεται έγκαιρα στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια