Κατερίνα Βακαδάρη: Αθλήτρια με προοπτικές ραγδαίας εξέλιξης

Μια ακόμη αθλήτρια του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, που προέρχεται από μία κατ΄ εξοχήν αθλητική οικογένεια (ο πατέρας της υπήρξε σπουδαίος αθλητής του μπάσκετ και στην συνέχεια προπονητής), έδειξε από πολύ μικρή να ακολουθεί τα βήματά της.







Έχοντας λοιπόν τα απαραίτητα εφόδια προχώρησε με αργά αλλά σταθερά βήματα, έτσι όπως πρέπει να ξεκινά κάθε αθλήτρια που θέλει να πετύχει στόχους. Η Κατερίνα Βακαδάρη μια αθλήτρια με μπασκετική παιδεία, ποτέ δεν αρνήθηκε να βοηθήσει ακόμη και την γυναικεία ομάδα, συμμετέχοντας σε αποστολές στην Αθήνα με αρκετά λεπτά παρουσίας και αναγνώριση του ταλέντου της από φίλους και αντιπάλους.

Παίζει στην θέση της play maker και δεν διστάζει να σουτάρει όταν της δίνεται η ευκαιρία, με έφεση στο jump shot. Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα πριν μεταβεί η ομάδα Νεανίδων στην Σκάλα Λακωνίας για  την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, δήλωσε ότι θέλει να σταματήσει να αγωνίζεται, μια απόφαση που πιστεύουμε πως θα ήταν καλό αναιρέσει ώστε η πολύ καλή αυτή  αθλήτρια να είναι και πάλι κοντά μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της για  πολλά ακόμη χρόνια στον σύλλογο που την ανέδειξε…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια