Παπαμακάριος: «Μεγάλα ονόματα στα τουρνουά 3 on 3 του ΠΣΑΚ»


Τη δική του «τάπα στη βία» είναι έτοιμος να… ρίξει ο Μανώλης Παπαμακάριος.





Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία που γίνεται για τα τουρνουά 3 on 3, σε Ηράκλειο Κρήτης (22-23 Ιουνίου) και Ελευσίνα (29-30 Ιουνίου) και είναι έτοιμος, να δώσει το παρών και αυτός, στις δύο μεγάλες γιορτές, που συνδιοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης και Ελευσίνας.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους Δήμους Ηρακλείου Κρήτης και Ελευσίνας, καθώς και τους οργανισμούς Λιμένων των δύο πόλεων, για την άριστη συνεργασία που έχουμε. Πιστεύω ότι οι συμμετοχές εφέτος στα δύο τουρνουά, θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις μικρά παιδιά να ασχολούνται με το μπάσκετ, γενικότερα με τον αθλητισμό.

Εμείς θέλουμε λοιπόν, να έρθουν όσο το δυνατόν, περισσότερα παιδιά. Παίρνουμε δύναμη από αυτά και μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια και πως ξεκινήσαμε. Στα δύο τουρνουά, θα δώσουν το παρών μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύω, ότι θα τα απολαύσουν, τόσο οι παίκτες, όσο και οι θεατές», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια