Όλα έτοιμα για το τουρνουά «3-on-3» της ΕΟΚ στο PAOK Sports Arena


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για την συμμετοχή στο Τουρνουά 3ον3 που διοργανώνετε από κοινού από τον ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, την Ε.Ο.Κ. και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτάτη στον αύλειο χώρο του PAOK SPORTS ARENA.




Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Αθλητές του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, ανεξάρτητοι Αθλητές από διάφορες ομάδες της πόλης μας, αλλά και Αθλητές και Αθλήτριες από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες όπως ο Ζέφυρος '02, η Ακαδημία SHOOTERS απο την Φλώρινα, ο ΓΑΣ Έδεσσας και ο Εθνικός Αστέρας Σοχού .

Φυσικά θα συμμετέχουν και ομάδες της πόλης μας που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για το Τουρνουά όπως Αθλητές και Αθλήτριες από την Ακαδημία της Ευκαρπίας, του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, του Μεγάλου Αλέξανδρου, του Θριάμβου Ταγαράδων, του ICBS, του Αχιλλέα Τριανδρίας, του Ιωνικού Διαβατών, του Αχιλλέα Περαίας, του Θερμαϊκού Θέρμης, του Πανοράματος, του Ορφέα Πλαγιαρίου και άλλων ομάδων.

Αξια αναφοράς είναι η συμμετοχή γονέων και φίλων των Αθλητών της Ακαδημίας, αλλά και Δημοσιογράφων της πόλης και όχι μόνο. Δήλωση συμμετοχής μέχρι σήμερα έχουν παραδώσει πάνω από 50 ομάδες όλων των ηλικιών .

Σήμερα Σάββατο 18/5/2013 θα συμμετάσχει στο τουρνουά και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών, αλλά παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μεταξύ των Αθλητών της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ και αυτών των Ίκαρων .

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ήδη συνεργεία του Δήμου προέβησαν στον καθαρισμό των χώρων με συνεργεία του, άλλα και μηχανήματα. Ηδη πραγματοποιήθηκε η γραμμογράφηση των γηπέδων και τοποθετήθηκαν οι μπασκέτες από συνεργείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μην ξεχνάμε ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα εκπλήξεις. Στους νικητές των ενηλίκων κατηγοριών θα δοθούν δώρα προσφορά της εταιρίας CYTA αλλά και της εταιρίας ιματισμού ΡΕΑΚ που ντύνει κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια