Εκατοντάδες παιδιά στο Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ σε Πυλαία και Ρόδο


Περισσότερα από χίλια παιδιά «αγκάλιασαν» το Τουρνουά «3 με 3» και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2013.







Στην Πυλαία συμμετείχαν συνολικά 672 παιδιά (512 αγόρια και 160 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Ιωάννης Καραχλές. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικήτρια ήταν η Λαμπρινή Πολυμένη.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, ο αντιδήμαρχος του δήμου Πυλαίας Σωκράτης Δωρής και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος.

Στη Ρόδο συμμετείχαν συνολικά 396 παιδιά (338 αγόρια και 58 κορίτσια).
Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Μιχάλης Τσαμπικάρης (Δημοτικό) και ο Μιχάλης Βασιλαράκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Μάριος Παπανικολάου (Δημοτικό) και ο Πασχάλης Δεληγιάννης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΟΠΑΡ Σάββας Διακοσταματίου, ο αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΡ και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού και ΑμεΑ Θανάσης Μπαρακάς και ο πρόεδρος του Διαγόρα Μέντος Ζωάννου.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια