Το PAOK Junior Basketball Program στην Κρύα Βρύση


Στο κλειστό γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης βρέθηκαν για μία πρώτη ενημέρωση εκπρόσωποι του PAOK Junior Basketball Program, προσκεκλημένοι από τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης.







Την. αποστολή του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης Κώστας Μπαλτζίδης μαζί με όλο το Δ.Σ. του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ο υπεύθυνος οργανωτικού του PAOK Junior Basketball Program Θόδωρος Πολυμένης μίλησε στα παιδιά των ακαδημιών και έκανε μία ενημέρωση και για το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, αλλά και για ρις πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έρχονται (3on3, καλοκαιρινό καμπ και κατασκηνωτικό καμπ στο Yuppi Camp).

Στο κλειστό γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης ήταν οι αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου, οι προπονητές της τοπικής ομάδας, αλλά οι γονείς των αθλητών, που παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Πολυμένη, όπως επίσης και τα διαγωνιστικά παιχνίδια που έγιναν, για τα οποία δόθηκαν και δώρα από τον ΠΑΟΚ.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ (ο υπεύθυνος οργανωτικού Θόδωρος Πολυμένης και ο Μάκης Μυλωνάς), έγινε στο πλαίσιο της ανάπτυξης και δικτύωσης του PAOK Junior Basketball Program σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια