Καλέντζου: «Να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας»


Η Τούλα Καλέντζου έθεσε ως στόχο τη διατήρηση του απόλυτου της έδρας για τον Παναθηναϊκό που ισοδυναμεί με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον τελικό κόντρα στο Ελληνικό.





Η «πράσινη» έδρα είναι απροσπέλαστη φέτος και η έμπειρη γκαρντ του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι από τη στιγμή που διατηρηθεί αυτό το γεγονός το «τριφύλλι» θα κατακτήσει το στόχο του.

«Ήρθε η ώρα των τελικών. Ξεκινά μια διαδικασία που περιμέναμε και δουλεύαμε όλη τη χρονιά. Το Ελληνικό είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που θεωρώ ότι δίκαια είναι στον τελικό, αφού κέρδισε τον περυσινό νταμπλούχο και μάλιστα κάνοντας μπρέικ στην έδρα του», ανέφερε η Καλέντζου και συνέχισε, τονίζοντας : «Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το Ελληνικό έχει έμπειρες παίκτριες που ξέρουν την κατηγορία. Από εκεί και πέρα είναι μια σειρά που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Έχουμε το πλεονέκτημα του 2-0 και της έδρας, αν μη τι άλλο η έδρα μας είναι αλώβητη για φέτος και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το διατηρήσουμε».

Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο που αναμένεται να κατακλείσει τον Τάφο του Ινδού, η «πράσινη» γκαρντ είπε: «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος δεν μας έχει αφήσει σε κανένα παιχνίδι. Όπως έχουν αποδείξει σε όλα τα προηγούμενα ματς, οι φίλαθλοί μας θα δείξουν χαρακτήρα, θα μας εμψυχώνουν και θα μας στηρίζουν και αυτό είναι που και εμείς ζητάμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια