Πρωταθλητής ΕΣΚΑ και στις κορασίδες το Γαλάτσι


Το Γαλάτσι μετά τις νεάνιδες πήρε τον τίτλο και στις κορασίδες στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 58-56 στην έδρα του στον τελευταίο τελικό, έκανε το 3-2 στις νίκες και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.



Όπως διαβάζουμε στο www.insidesports.gr , η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφερε ούτε στις κορασίδες και όπως με την ομάδα των nεανίδων έχασε τον τίτλο από το Γαλάτσι. Η ομάδα του Γαλατσίου γίνεται έτσι η πρώτη ομάδα από τις κορασίδες που παίρνει την πρόκριση για την τελική φάση και θα περιμένει την πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ και τις υπόλοιπες ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Δεκάλεπτα: 14-17, 30-26, 44-39, 58-56
Διαιτητές: Τσαρούχα-Γιακείμη
ΓΑΛΑΤΣΙ (Ανδριόπουλος): Καραχάλιου,  Κώττη-Ρόμπερτς  13,  Δαμουλάκη Αρ 10(2), Μήτρου, Βιντζιλαίου Α.20(2), Κορμπάκη-Αργυροπούλου,  Βιντζιλαίου Σ. 8, Παπαθανασίου, Δήμα, Σταθέλου , Δαμουλάκη Αντ . 7, Βάβουλα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  (Χατζηδάκη): Βελούδη Α 15(1) , Βελούδη Αικ.5(1), Βασιλάκη 16(2), Παπαγεωργοπούλου 2, Κολιάτου, Κάκουρη, Κατσιμάρδου 5 , Οικονόμου 13,  Περιστέρη, Πισπιρή, Φωτοπούλου, Κολοκοτρώνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια