Στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών η Αρετσού


Η Αρετσού είναι και πάλι στη Β' ΕΚΑΣΘ ανδρών αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του τρίτου ομίλου της Γ1 και πρώτη στην τελική κατάταξη με μόλις δύο ήττες σε όλη τη χρονιά.






Χθες το βράδυ επικράτησε με 50-80 στην Περαία του Πυρσού Αγίας Τριάδας με 50-80, σε ένα παιχνίδι που «άνοιξε» στο δεύτερο δεκάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος οι νικητές είχαν διψήφια διαφορά και γιόρτασαν την άνοδο μαζί με τους οπαδούς τους οι οποίοι απαίτησαν και το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν αγώνες με τον ΔΑΣΩ και τον ΑΟ Μαλακοπής Πυλαίας για τον υπερπρωταθλητή. 

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των νικητών «το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής, καθώς οι αντίπαλοι αγωνιζόνταν με μόλις έξι παίκτες λόγω πολλών τραυματισμών. Παρόλα αυτά πάλεψαν για το παιχνίδι όσο βαστούσαν τα πόδια τους αλλά ήταν ξεκάθαρο ποια ομάδα ήθελε το παιχνίδι περισσότερο. Έτσι, η νίκη ήρθε εύκολα, τα χαρτάκια πετάχτηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, οι καθιερωμένες σαμπάνιες άνοιξαν στα αποδυτήρια και όλοι γιόρτασαν μια άνοδο που ήρθε δίκαια με πάρα πολύ προσπάθεια».

Δεκάλεπτα: 11-15, 18-30, 36-51, 50-80
Διαιτητές: Φούτζηλας-Τζιοβανάκης
ΠΥΡΣΟΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ (Στρατής): Τσούπος 4, Σκόνδρας 15, Ταλούμης 7, Κουτσιούκος 15(3), Αλμπάνης 7(1), Σιδηρόπουλος 2.
ΑΡΕΤΣΟΥ (Χατζημιχαηλίδης Δ.-Χατζημιχαηλίδης Ν.): Μουστάκης 12, Δημητριάδης 7(1), Γαρουφαλιάς 4, Βλαχάκης 6, Αρνίδης 9(3), Βαρδουνιώτης 17(1), Μαργαρίτης, Μποζατζής 5(1), Σειράς 10, Χατζηιωαννίδης, Αποστόλου, Τσαμασλίδης 10.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια