Απάντηση του ΚΑΟΣ στις δηλώσεις της Τάνιας Μπουγιουκλή και σε άλλα δημοσιεύματα


Ο ΚΑΟΣ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το κάτωθι κείμενο:











«Επειδή πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, με την δυσφήμηση ως τώρα να κυριαρχεί και πλέον και την επίθεση σε προσωπικό επίπεδο προς στελέχη της ομάδα μας, η διοίκηση του ΚΑΟΣ με μοναδικό σκοπό να προστατέψει την ομάδα από την συκοφαντία έχει να παραθέσει τα εξής:

 Αρχικά, όσον αφορά στην προ δεκαημέρου «συζήτηση» που έλαβε χώρα σε ένα από τα άρθρα ιστοσελίδας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έγιναν κακόβουλες προσπάθειες για την διατάραξη της σχέσης του ΚΑΟΣ με την ομάδα της Ευκαρπίας. Φυσικά οι σχέσεις των δυο –σοβαρών- σωματείων είναι άριστες και δεν θα δημιουργούσε το οποιοδήποτε πρόβλημα ένα σχόλιο κάποιου τυχάρπαστου θεατή που απλά ακολούθησε εντολές και έγραψε αυτά που του είπανε.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τους διοικούντες του ΠΣ Ευκαρπίας για την φιλοξενία και την συμπαράσταση στους δύσκολους αυτούς μήνες που περνά το σωματείο μας με τον αποκλεισμό της έδρας μας  λόγω καταστροφής του γηπέδου της Σταυρούπολης.

Όσο για την πρόσφατη ανακοίνωση της προπονήτριας της Νίκης Νεοχωρούδας, ότι και να πούμε θα είναι λίγο… Τέτοιες ανακοινώσεις «μένους» δεν είναι καν άξιες λόγου και όσοι τις διαβάζουν μπορούν να καταλάβουν πολλά για τον άνθρωπο που τα γράφει. Παρόλα αυτά έχουμε καθήκον να απαντήσουμε στις τόσες ανακρίβειες  που γράφτηκαν. Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Μιλάς εσύ κυρά Τάνια για ήθος και ειδικά για τον εν λόγω παίκτη ο οποίος στον αγώνα του πρώτου γύρου είπε κατά λέξη στον διαιτητή «αν δώσεις τεχνική ποινή θα σου κόψω το κεφάλι»;  Που ακριβώς αντανακλάται το ήθος και το κύρος των παικτών σου που σαν προπονήτρια στην ηγετική θέση που κατέχεις είσαι υπεύθυνη να καθοδηγείς και να οριοθετείς;

 Ή να πούμε για τα μηνύματα συκοφαντίας του ενός προπονητή μας προς τον άλλο και το αντίθετο με σκοπό την αναστάτωση μέσα στο προπονητικό επιτελείο του ΚΑΟΣ;

 Ή να πούμε για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα σε διαιτητές πριν από κάθε ντέρμπυ ή την αλλαγή των ορισμένων διαιτητών κατά τις προτιμήσεις σου; Ας το αφήσουμε καλύτερα αυτό το θέμα…

Συνεχίζοντας, ποιοι είστε εσείς οι οποίοι μπορείτε να μιλάτε στον πρώτο πληθυντικό μαζί με την ΕΚΑΣΘ και την ΚΕΔ; Εκτός αν στα συμβούλια και τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων και της επιτροπής διαιτησίας είστε ισότιμο μέλος… Τότε να το ανακοινώσετε να το γνωρίζουμε όλοι πλέον.

 Ότι παράπονο έχουμε από την ΕΚΑΣΘ, την ΚΕΔ, τον εκάστοτε διαιτητή ή οποιονδήποτε σχετίζεται με τις αρμόδιες αρχές, έχουμε το δικαίωμα να το εκφράσουμε! Την επόμενη φορά ίσως θα έπρεπε να ζητήσουμε και την άδεια σας;

 Όσο για την τρομοκρατία την οποία αναφέρεις, μπορείς να μας εξηγήσεις για τους «φουσκωτούς» που απειλούσαν τους παίκτες μας μέσα στο γήπεδο;  Ή τα παιδιά βρέθηκαν τυχαία εκεί;

Στο θέμα των προπονητών μας, διαβάζοντας όσα γράφονται για αυτούς μας  προκαλεί πραγματικά γέλιο και εκτός από τη διάψευση όσων ειπώθηκαν θα σας παραθέσουμε και μερικά στοιχεία για αυτούς . Ο Κώστας Γραμματόγλου βρίσκεται στο τιμόνι του ΚΑΟΣ από το 2008 και μαζί με τη διοίκηση ξεκίνησε και έχτισε την ομάδα από το μηδέν, μετατρέποντάς την σε πρωταγωνιστή μέσα σε λίγα χρόνια (αναλυτικά η ιστορία του ΚΑΟΣ στην ιστοσελίδα). 

Αφιέρωσε και θυσίασε τον περισσότερο αν όχι όλο τον προσωπικό του χρόνο, είναι από τους πιο ηθικούς ανθρώπους και όσοι τον γνωρίζουν το ξέρουν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί δημοσίως τον προπονητή της αντρικής μας ομάδας. Δεν έχει δίπλωμα προπονητή όπως και πολλοί άλλοι στην ΕΚΑΣΘ λόγω του γνωστού προβλήματος της μη λειτουργίας της σχολής.

Αλλά με τον ΚΑΟΣ ασχολήθηκε για πρώτη φορά σαν προπονητής, με τον ΚΑΟΣ έμαθε και μαθαίνει όλα όσα γνωρίζει και στην οικογένεια του ΚΑΟΣ δεν μετράνε τα διπλώματα και οι τίτλοι, είμαστε εδώ και χαιρόμαστε το μπάσκετ δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό μετράει σε μας, όλα τα υπόλοιπα έρχονται με την σκληρή δουλειά. Και φυσικά ποτέ δεν τέθηκε θέμα προπονητή στον ΚΑΟΣ, σαν διοίκηση θεωρούμε ότι θα το γνωρίζαμε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο…

Τον Μάκη Κανέλλη αν και τον γνωρίζουμε πολύ μικρότερο διάστημα το ήθος του δεν είναι λιγότερο και μετά την επιλογή του να βοηθήσει από τη φετινή περίοδο την ομάδα μας, μαζί με τον Κώστα Γραμματόγλου είναι αυτοί που εμπιστεύεται η διοίκησή μας για να οδηγήσουν τον ΚΑΟΣ στις επιτυχίες.

Δυστυχώς με όλα όσα συμβαίνουν, αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο ότι όσο παραμένεις καθαρός και εκτός των διαπλοκών, δίνοντας βάσει ξεκάθαρα μόνο στην αγωνιστική πρόοδο, τόσο θα βάλλεσαι από ενέργειες του παρασκηνίου. Το ξαναλέμε όμως, εμείς διατηρούμε σωματείο καλαθοσφαίρισης και το μπάσκετ είναι που ξέρουμε, που αγαπάμε και που παίζουμε, όλα τα άλλα μας αφήνουν αδιάφορους!

Και για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σαν ΚΑΟΣ επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την συμπεριφορά των αθλητών, των φιλάθλων και γενικά για όσους εμπλέκονται με την ομάδα μας. Ο ΚΑΟΣ δεν έχει πρόβλημα και έχθρες με κανένα αντίπαλο σωματείο και όλες οι διαφορές επιθυμούμε να λύνονται μέσα στα 40 αγωνιστικά λεπτά διατηρώντας τις καλές σχέσεις με όλους.

Ποτέ δεν ξεκινήσαμε το οτιδήποτε. Παράλληλα βέβαια δεν ανεχόμαστε τις προκλήσεις στις οποίες προβαίνουν άλλα σωματεία μέσω των αθλητών ή των φιλάθλων τους, έχουμε αξιοπρέπεια και οι αντιδράσεις είναι και θα είναι πάντα ανάλογες. Αν λοιπόν κάποιος έχει να πει κάτι για τη συμπεριφορά μας, ας ανατρέξει στα γεγονότα του προηγούμενου μεταξύ μας αγώνα…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια