Στην παράταση επικράτησε ο Εθνικός Αστέρας Σοχού


Νίκη με 70-68 ύστερα από παράταση, πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας στον Σοχό απέναντι στην θεωρητικά ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, την Νέμεση, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού λόγω της υγρασίας το παρκέ μετατράπηκε σε πίστα για πατινάζ.

Όπως γράφει η ομάδα των νικητών στο facebook, «οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα, το ματς πήγε σε παράταση παρότι προηγηθήκαμε μέχρι και 12 πόντους, λόγω των πολλών διακοπών που μας έκαναν να χάνουμε τον ρυθμό μας. Το νικητήριο καλάθι πέτυχε ο Κώστας Κατσούφης, δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη και ενώ προηγήθηκε ένα δραματικό πεντάλεπτο παράτασης. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Σοχού που γέμισε το γήπεδο και δεν άφησε τους αντιπάλους σε ησυχία. Επόμενος σταθμός για την άνοδο οι Ιππότες Χαρίλαου την επόμενη Δευτέρα».
Διαιτητές: Ιγνατίου-Ζάνεβ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΧΟΥ (Ταϊτζόγλου): Θεοχαριδης 3(1), Νοικος 13(3), Καρακουτας, Κατσουφης 10(1), Χρυσιδης 8(1), Ουρδας, Δαμιανου, Σωτηριαδης 2, Νουλης 19, Αλεξιαδης 9, Γουτακολης 6.
ΝΕΜΕΣΙΣ (Χατζηγεωργιάδης): Χατζηγεωργιαδης, Νικολαΐδης 33(8), Καρασαβαιδης 15, Μισιρκας 2, Λασκαριδης 2, Τζιωρας 6 (2), Στεργελης 5, Παρασχου 5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια