Τι είπε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος στις παίκτριες στην προπόνηση της Εθνικής γυναικών-Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων-Βίντεο από την «πρώτη»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας των γυναικών στο κλειστό της Εργάνης. Μαζί με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο ήταν στο γήπεδο και ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής ομάδας Τηλέμαχος Τσαγκρώνης καθώς και το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών Μιχάλης Κυριακάκης.






Όπως διαβάζουμε στο www.insidesports.gr η προπόνηση της Εθνικής ομάδας ξεκίνησε στις 18:00 με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για περίπου 5 λεπτά να μαζεύει τις αθλήτριες κοντά του και να τους αναφέρει χαρακτηριστικά πως :«Το πρώτο σκαλί είναι να γίνει ομάδα. Πρώτο μέλημα μας είναι να φύγει το εγώ και να μπει η ομάδα».

Η Τούλα Καλέντζου μπορεί να μην προπονήθηκε σήμερα, αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα ενταχθεί κανονικά στις επόμενες προπονήσεις.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν γεμάτο και από ότι δείχνει θα είναι αρκετά δυνατό καθώς ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος ανέφερε προς τις αθλήτριες πως θα πρέπει να κάνουν αυτά που έως τώρα έχουν κάνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, μα πάνω από όλα θα πρέπει να δώσουν βάρος στην ταχύτητα, καθώς ο πιο γρήγορος κερδίζει ενώ ο πιο αργός πάει σπίτι του πλέον στο μπάσκετ και ειδικά στο γυναικείο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί στο κλειστό της Εργάνης από Μ.Δευτέρα ως και Μ. Πέμπτη με προπονήσεις διπλές κάθε ημέρα 10:00 – 12:00 και 18:00 – 20:00, τη Μ.Παρασκευή και ως και τη Κυριακή του Πάσχα οι παίκτριες θα έχουν ρεπό και από Δευτέρα του Πάσχα (6/5) θα επανέλθουν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Επίσης ανακοινώθηκαν και τα φιλικά που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα με αρχή το τριήμερο 24-26/5 στο Λονδίνο θα αγωνιστεί με τις Γερμανία, Ισραήλ, Μ. Βρετανία, ενώ 1-2/6 θα ταξιδέψουμε για Βουλγαρία όπου και θα αντιμετωπίσουμε το αντίστοιχο Εθνικό συγκρότημα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το κλίμα στην Εθνική δείχνει εξαιρετικό, οι παίκτριες έχουν θέληση και πιθανό είναι έτοιμες να δημιουργήσουν θετικό πονοκέφαλο στον Τζώρτζη Δικαιουλάκο για την τελική επιλογή.



Εθνική Μπάσκετ Γυναικών (1η προπόνηση) από f100001367278924

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια