Συγχαρητήρια στον κυπελλούχο Πρωτέα Βούλας, την Αστυνομία και τους διοργανωτές από τον Αθηναϊκό


Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. συγχαίρει το σωματείο του ΑΟ Πρωτέας Βούλας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2012-2013.










Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Πρωτέας Βούλας κατέκτησε το τρόπαιο στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου που διεξήχθη στον Βόλο, καθώς στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου επικράτησε του ΠΑΟΚ. Ο Αθηναϊκός εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους όσους συνέβαλαν, στο προπονητικό επιτελείο, τις αθλήτριες της ομάδας αλλά και την διοίκηση στην μεγάλη επιτυχία του Πρωτέα Βούλας.

Ακόμη συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και τον διοικητή κ. Ταμβάκη για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας καθώς και για την άψογη στάση που επέδειξε η Ελληνική Αστυνομία κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

Τέλος ευχαριστεί δημοσίως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, την κ. Ευγενία Φραγκούλη και τον κ. Νίκο Φαρμάκη μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την άψογη διοργάνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια