Εκατοντάδες παιδιά στο τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ σε Σέρρες και Σπάρτη-Φωτορεπορτάζ


Περισσότερα από χίλια παιδιά «αγκάλιασαν» το τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου.






Στις Σέρρες συμμετείχαν συνολικά 928 παιδιά (704 αγόρια και 224 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Νίκος Ασλάνοβ. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Μιχαήλ Κουτσιαντζής.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος Σερρών, Στέργιος Γαλάνης και η υπεύθυνη Αθλητισμού του δήμου και δημοτική σύμβουλος, Σοφία Μπιτζίδου.

Στην Σπάρτη συμμετείχαν συνολικά 220 παιδιά (204 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Διαμαντάκος (Δημοτικό) και η Πέπυ Μαρίνη (Γυμνάσιο). Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Δημήτρης Κουτράκος (Δημοτικό) και ο Νίκος Ξιαρχός (Λύκειο). Δείτε φωτογραφίες στο Facebook https://www.facebook.com/media/set/? set=a.301478689982191.1073741829.216930155103712&type=1. 

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σπαρτιατών, Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Λεωνίδας Καράντζαλης, ο αντιοπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σπύρος Παυλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρήγας Παναγιώτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος και Κώστας Τσέγκος, ο αντιπρόεδρος Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Σπάρτης, Παναγιώτης Κυριακούλιας, ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Συνοδινός, ο αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, Χρήστος Μακρής και οι προπονητές Τάσος Δαμιανός και Θεόδωρος Σφυρής.
Θα πρέπει να επισημανθεί η σημαντική βοήθεια ομάδας φοιτητών του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια