Πολυτιμότερη παίκτρια και πρώτη σκόρερ η Μαγαλιού-Οι απονομές και η τελετή λήξης


Η Τούλα Μαγαλιού αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια καθώς και πρώτη σκόρερ του φάιναλ-φορ του κυπέλλου γυναικών μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων.








Τα έπαθλα παρέδωσαν ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης. Η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Αγοραστό, περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δια του γ.γ. της Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον Δήμαρχο Βόλου Παναγιώτη Σκοτεινιώτη.

Στον τέταρτο Παναθηναϊκό το αναμνηστικό παρέδωσε ο ταμίας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ Δημήτρη Μπασούρη, ενώ στον τρίτο Αθηναϊκό το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής νέων της FIBA Europe Αρης Ζώης μαζί με το αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλίας κ. Γκατζογιάννη και το μέλος της επιτροπής γυναικών της ΕΟΚ Ευγενία Φραγκούλη.

Στον δεύτερο ΠΑΟΚ τα μετάλλια παρέδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Π. της ΕΟΚ Ανδρέας Γολέμης και ο δήμαρχος Βόλου Παναγιώτης Σκοτεινιώτης.
Στον κυπελλούχο Ελλάδας Πρωτέα Βούλας τα μετάλλια παρέδωσε ο περιφεριάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και το κύπελλο ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια