Φεύγει από τα Εξάρχεια η Γλυνιαδάκη

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στον Αστέρα Εξαρχείων, αφού επιβεβαιώνοντας την ειδησιογραφία του μπλογκ ( http://tsiotras.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2725.html ) το www.basketblog.gr γράφει τα εξής:




«Το κακό κλίμα που επικρατεί στο κλειστό του Στρέφη γίνεται εύκολα αντιληπτό από το γεγονός πως εδώ και περίπου είκοσι ημέρες δεν γίνονται προπονήσεις, παρά το γεγονός πως ο Αστέρας Εξαρχείων βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αν μάλιστα σε όλα αυτά προσθέσουμε και την επικείμενη… αποχώρηση της Κατερίνας Γλυνιαδάκη, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τις "μελανόλευκες". Η Ελληνίδα σέντερ έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, την οποία, όπως όλα δείχνουν, θα αποδεχθεί κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία άκρως δελεαστική προοπτική για μία παίκτρια που αποτελεί την "κολώνα" του Αστέρα Εξαρχείων το φετινό πρωτάθλημα καθώς μετρά 11.3π. και 3.3ριμπ. ανά παιχνίδι.

Η αποχώρησή της από το κλειστό του Στρέφη δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στη ρακέτα της ομάδας του Δημήτρη Νασούφη, ο οποίος καλείται, πλέον, να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια