Πέτυχε και θα γίνει θεσμός ο «πρώτος αγώνας αγάπης»-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Το μήνυμα εστάλη και ήταν δυνατό. Όση και η αγάπη που ένιωσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον «πρώτο Αγώνα Αγάπης» που έγινε στο Ιβανώφειο, ανάμεσα στις ομάδες των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Εμφιαλομένων Ποτών.





Ο αγώνας ήταν απολαυστικός για όλους. Για αυτούς που παίξανε, για τον κόσμο που το παρακολούθησε, θέλουμε να πιστεύουμε και για τους υπεύθυνους του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, και κυρίως για τα παιδιά εκεί. Συγκεντρώθηκαν χρήματα, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, και επειδή η ψυχή «γέμισε» οι υπεύθυνοι θα το ξανακάνουνε. Είναι πολύ ευχαριστημένοι απ' την ανταπόκριση του κόσμου, της μπασκετικής κοινωνίας, και του χρόνου θα είναι πιο οργανωμένοι, πιο συντονισμένοι, αλλά με την ίδια αγάπη για τον συνάνθρωπο, τα παιδιά, και για το μπάσκετ.

Δεν έχει σημασία ποιος νίκησε - κέρδισαν τα παιδιά, γιατί βρήκαν έναν συνοδοιπόρο κάθε χειμώνα πλέον! Θα είμαστε και του χρόνου εκεί. Αυτό είναι... δέσμευση!

Για την ιστορία, το σκορ ήταν 57-56 υπέρ των Δημοσιογράφων, που συνεπικουρούμενοι απ' τον φίλο και για πλάκα παίκτη της Α1 ακόμη, Σωτήρη Νικολαϊδη, που ανέλαβε να ξεμπλοκάρει την ομάδα λίγο... επιθετικά. Ο Σωτήρης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε για να δείξει ότι το μπάσκετ δεν είναι έξω απ' την κοινωνία. Ο νυν προπονητής της ΜΕΝΤ ήταν μαζί και τον ευχαριστούμε πολύ!

 Ευχαριστούμε επίσης τον ΓΣ Ηρακλής και τους Χρήστο Χρηστίδη, Αντώνη Σαμαρά, που μας βοήθησαν με την παραχώρηση του Ιβανωφείου, όπου έγινε ο αγώνας, των αποδυτηρίων, και των λοιπών εγκαταστάσεων! Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα!

Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας και τους δύο διαιτητές που ανέχθηκαν τα... αεροπλανικά μας και τα συνεχή τρίποντα μας, με αποτέλεσμα να... χαθεί ο λογαριασμός!

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του Παιδικού Χωριού SOS για την βοήθεια και την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, την αρμόδια ΔΟΥ που μας βοήθησε με τα εισιτήρια του αγώνα (όχι, δεν είχαν ΑΦΜ κάποιας ομάδας, ήταν όμως θεωρημένα κανονικότατα).

Ευχαριστούμε την ΕΤ-3 και την TV-100 που κάλυψαν τηλεοπτικά τον αγώνα και παρείχαν... κασέτες επί κασετών για να "γραφτούν" στιγμιότυπα, γιατί ορισμένα... έπρεπε να κοπούν για προσβολή της φίλαθλης αιδούς!

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Γιώργο Τραπεζανίδη που κοουτσάρισε άψογα και "χτίζει" νικηφόρο σερί, έχοντας "δύο στις δύο" επιτυχίες. Προφανώς λόγω και του βοηθού του, Κωνσταντίνου, αλλά και  του γεμάτου ενέργεια πάγκου που ωθούσε όσους έπαιζαν μέσα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό...
Με την ενέργεια αυτή καταφέραμε και στείλαμε τη βολή του φοβερού Μανωλακίδη που έβαλε καμιά 6-7 τρίποντα για πλάκα, στο σίδερο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο (τόσο συναρπαστικός ήταν ο αγώνας, με εναλλαγές στο σκορ και ντέρμπι στο τέλος, με τον Νικολαίδη να βάζει τα δύο κρίσιμα σουτ στο τέλος για τους Δημοσιογράφους) και σταματήσαμε τις φοβερές διεσδύσεις του Μπίσκα...

Δε θα γράψουμε πόντους και σκόρερς, δε θεωρούμε ότι έχει σημασία ποιος έβαλε τους περισσότερους. Η ομάδα των δημοσιογράφων (Τραπεζανίδης (προπονητής), Αυγέρης, Καιταντζίδης, Καραγιώργης, Κούσης, Μιχαλίτσιος, Μουρελής, Νικολάου, Νικολαίδης, Νταλιάρης, Παρθενάκης, Τσατσούλης).





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια