Ο ΣΒΚΕ στην Κακαβιά και στα Γιάννινα-Φωτορεπορτάζ

Σε δύο εκδηλώσεις συμμετείχε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας,  τις ημέρες των εορτών.






Συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το στρατιωτικό φυλάκιο της Κακαβιάς προσφέροντας μαζί με τα Χρόνια Πολλά, την αγάπη και την συμπαράστασή του στους Έλληνες Ακρίτες της Πατρίδας μας.
 
Στις 27 Δεκεμβρίου συμμετείχε σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε το τμήμα του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα με τιμώμενο πρόσωπο, για τη διαχρονική προσφορά του στο μπάσκετ και την συνολική συνεισφορά του στον αθλητισμό, τον  «κόουτς» της Εθνικής Γιάννη Ιωαννίδη.

Στο ημίχρονο έγιναν οι βραβεύσεις στον Γιάννη Ιωαννίδη από τον Σάκη Τζαλαλή και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών Χρήστο Κωνσταντινίδη.

Το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν και ο νικητής του αγώνα, καθώς εκτέλεσε και χρέη προπονητή στην ομάδα των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και επικράτησε της Μικτής Ιωαννίνων με 64-75.

Με την Ομάδα της Μικτής Ιωαννίνων αγωνίστηκαν οι Σιαμέτης Γιώργος, Κανελλόπουλος Αποστόλης, Μπεκιάρης Παναγιώτης, Λισγάρας Θωμάς, Κονταξής Νίκος, Θώμος Δήμος, Τζοβάρας Χρήστος, Μπατσάγκας Αλέξης, Αυγερινός Βαγγέλης, Παπαθανασίου Γιώργος, Τζαλαλής Σάκης, Κεφαλογιάννης Ιωάννης (Βουλευτής Ρεθύμνου), Δήμας Χρήστος (Βουλευτής Κορινθίας), Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας (Βουλευτής Αρκαδίας), Λοβέρδος Ανδρέας (Βουλευτής Αθηνών).
Προπονητές: Γιάννης Παπαδόπουλος – Νίκος Παπαδόπουλος

Με την ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας αγωνίστηκαν οι Μπουντούρης Νίκος, Σιούτης Γιάννης, Κακιούσης Λευτέρης, Μπακίρογλου Μενέλαος, Μασλαρινός Γιώργος, Ντάκουλας Βασίλης, Τόλιας Νίκος, Χριστοδούλου Γιώργος, Τσέκος Χρήστος, Λουρόπουλος Κώστας (πρόεδρος ΟΠΑΠ), Κωνσταντινίδης Χρήστος.
Προπονητής : Γιάννης Ιωαννίδης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια