Τέλος από τα Εξάρχεια ο Κουλουριώτης-Φαβορί ο Κλιγκόπουλος

Το κακό ξεκίνημα του Αστέρα Εξαρχείων (1 νίκη, 3 ήττες) στο φετινό πρωτάθλημα είχε φέρει έντονο προβληματισμό στο στρατόπεδο της ομάδας, δεδομένου ότι οι «μελανόλευκες» έδειχναν να μην βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με την περσινή σεζόν.










Όπως γράφει το www.basketblog.gr οι συνεχόμενες ήττες, αλλά και η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος φαίνεται πως προκάλεσαν… εξελίξεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Άγγελος Κουλουριώτης.

Παρά το γεγονός πως το ρόστερ του Αστέρα Εξαρχείων είναι κατά τα 11/12 καινούργιο σε σχέση με την περσινή σεζόν και πως νέα ξένη παίκτρια δεν έχει αποκτηθεί μετά την αποχώρηση της Βαλέρια Καστ, ο έμπειρος τεχνικός «πλήρωσε το μάρμαρο» για την παρουσία του Αστέρα Εξαρχείων κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (ήττα με 68-62) ήταν το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας.

Στο κλειστό του Στρέφη δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας «τρέχουν». Έτσι, έχουν, ήδη, πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα της διάδοχης κατάστασης, με τον Κώστα Κλιγκόπουλο να φαντάζει ως το φαβορί.

Ο πρώην προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που έχουν καταρτίσει στα Εξάρχεια και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα, προκειμένου η ομάδα να έχει νέο προπονητή στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια