Τρίτο το μίνι του ΒΑΟ στο τουρνουά φιλίας του ΠΑΟΚ

Την τρίτη θέση κατέλαβε το τμήμα μίνι (γεννηθέντες  το 2000) του ΒΑΟ στο «τουρνουά φιλίας» που έλαβε μέρος,  με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ (διοργανωτής) της ΜΕΝΤ και του Αχιλλέα Τριανδρίας. Ο «Βυζαντινός» νίκησε στο μικρό τελικό τον Αχιλλέα Τριανδρίας με σκορ 51-35.





Οι αθλητές του ΒΑΟ είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με τους καλύτερους της ηλικίας τους και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και ακόμη περισσότερες υποσχέσεις. Είναι βέβαιο πως στο μέλλον θα μας απασχολήσουν πάλι ακόμη πιο ευχάριστα.
Το τρόπαιο της τρίτης θέσης παρέλαβε από τους διοργανωτές ο Βασίλης Ζαχαρίας, ενώ ο Πέτρος Χριστόφ ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά.

Το τμήμα του μίνι αποτελούν οι Γελαδάρας Δημήτρης, Γερμανός Γρηγόρης, Μητσιούλης Δημήτρης, Μητσιούλης Παναγιώτης, Ευταξίας Δημήτρης, Ζαχαρίας Βασίλης, Ζαχαρίας Αριστοτέλης, Κεφαλάς Τάσος, Μπασδάνης Νίκος, Μαυρουδής Αλέξανδρος, Μπέσι Αντώνης, Χρηστόφ Πέτρος, Μόσιος Γιώργος, Μέρμιγκας Θεόφιλος, Τζίμας Μάριος με προπονητή τον  Λάζαρο Ιορδάνου.

Τέλος ο ΒΑΟ ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ για την τιμητική πρόσκληση, την άψογη φιλοξενία και τον συγχαίρει για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια