Μιχαηλίδης: «Αισιοδοξούμε για τριάδα με την ΑΕ Πυλαίας»

Τα τελευταία χρόνια δίνει συνεχώς το παρών στα πρωταθλήματα της Α2 γυναικών στον όμιλο του Βορρά. Η ομάδα της ΑΕ Πυλαίας ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή και ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Στάθης Μιχαηλίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr)








Who is who

Ο τεχνικός της ΑΕ Πυλαίας, Στάθης Μιχαηλίδης, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς στο παρελθόν έχει κοουτσάρει την Προποντίδα στην Γ' Εθνική Ανδρών, την ΑΕ Συκεών στην Α΄ και Β΄ ΕΚΑΣΘ Ανδρών, το Καλοχώρι στην Α΄ ΕΚΑΣΘ Ανδρών, το ανδρικό τμήμα στο Καρλόβασι Σάμου, την Προποντίδα στην Α2 Γυναικών, την SIEMENS στην A1 Γυναικών. Μάλιστα όντας προπονητής στον  Ήφαιστο κατάφερε να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ παίρνοντας πανηγυρικά την άνοδος στην Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για τη συνεργασία του με την ΑΕ Πυλαία

«Η συνεργασία μου με την ομάδα ξεκίνησε περίπου πριν από ένα μήνα και οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πολύ θετικές. Πρόκειται για ένα επιμελώς οργανωμένο σωματείο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες ενός ανθρώπου, του Γενικού Γραμματέα και υπεύθυνου του γυναικείου τμήματος, Πέτρου Μποζίνη. Είναι ένας από τους λίγους παλιούς εναπομείναντες του γυναίκειου χώρου, που προσπαθεί καθημερινά και συνεχώς να είναι κοντά στην ομάδα βοηθώντας στην επίλυση όλων των προβλημάτων της».

-Για τους στόχους που έχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Βορρά στον δεύτερο υποόμιλο

«Ο στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να πηγαίνουμε για την νίκη ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Το στοίχημα είναι να δέσουμε ως ομάδα καθώς υπάρχουν πέντε καινούριες αθλήτριες που ενσωματώθηκαν φέτος. Το υλικό που διαθέτει η ομάδα μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για μια θέση στη πρώτη τριάδα»

-Για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Βορρά που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή

«Με τον διαχωρισμό του βόρειου ομίλου σε δύο, είναι αυτονόητο ότι αναμένεται ένα πρωτάθλημα λιγότερο ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι ο δικός μας όμιλος είναι πιο δύσκολος σε σύγκριση με τον άλλον. Το κίνητρο της κάθε ομάδας θα είναι να μπει στην πρώτη τριάδα μιας και της δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται με την τριάδα του άλλου ομίλου. Δυστυχώς οι ομάδες που θα τερματίσουν από την τέταρτη θέση και κάτω θα τελειώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τα τέλη Φεβρουαρίου. Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία κι αν γίνεται με καθόλου τραυματισμούς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια