Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις στην σημερινή ημερίδα της ΕΚΑΣΘ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Μίκρα η ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΘ για ιατρικά θέματα και καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις διαιτητών, προπονητών και παραγόντων.









Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του πρώτου αντιπροέδρου Γιάννη Τσούμη και στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συμεών Γαλιτσάνος, ειδικός αθλητίατρος και υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του αθλητιατρικό ελέγχου. 

Ο δεύτερος ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Ελευθέριος Σπύρου, αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου Παπανικολάου που μίλησε για την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΔΚΘ Γιώργος Γεωργιάδης που ασχολήθηκε με τις σχέσεις προπονητών, παραγόντων και διαιτητών στο αγωνιστικό χώρο. 

Τέλος η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από τον προεδρεύοντα της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ Στέλιο Κουκουλεκίδη, βίντεο με φάσεις από το τελευταίο σεμινάριο διαιτητών της Ευρολίγκα που έχουν σχέση με διευκρινήσεις για τους κανονισμούς διαιτησίας.

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσίασαν οι εισηγήσεις, δυστυχώς δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια