Νέος κόουτς στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μιχάλης Καπουρνιώτης-«Θα παλέψουμε για τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας», τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις

Την πρώτη του προπόνηση με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έκανε σήμερα ο νέος της τεχνικός Μιχάλης Καπουρνιώτης, μετά την αποχώρηση του Φώνη Μαυρομιχάλη.





Ο κ. Καπουρνιώτης δήλωσε στην ιστοσελίδα του Βόλου GOALPOST.GR: «Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ιστορικής γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί για μένα μια μεγάλη πρόκληση.

Πήρα την ομάδα από τα χέρια ενός εξαίρετου προπονητή του κ. Μαυρομιχάλη και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλέψω μαζί με τη διοίκηση και τις αθλήτριες για το καλύτερο δυνατό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Η εποχή είναι πολύ δύσκολη, ενώ το ρόστερ της ομάδας δεν είναι ακόμη συμπληρωμένο και έχει αρκετά κενά. Όμως, δεν θα μπορούσα να μη συστρατευτώ στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του ερασιτέχνη, που με επικεφαλής τον πρόεδρό της Νίκο Τσεκούρα προσπαθεί να κρατήσει "ζωντανό" το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Εύχομαι και ελπίζω πως ο φίλαθλος κόσμος θα σταθεί κοντά μας. Όλοι γνωρίζουμε πως οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε είναι τεράστιες. Όμως, αξίζει τον κόπο να παλέψουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και την ιστορία του τμήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια