Αποκλειστικό-Νέος προπονητής στο Μακεδονικό ο Γιάννης Καραδήμος-Επικεφαλής στο τμήμα μπάσκετ ο Μπάμπης Μυρίδης-Οι πρώτες του δηλώσεις στο μπλογκ


Λίγες μόλις ώρες μετά την απόφαση για την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον περσινό προπονητή Παναγιώτη Αμοιρίδη, στο Μακεδονικό βρήκαν τη λύση για την τεχνική ηγεσία.








Ο Γιάννης Καραδήμος, με θητεία τα τελευταία χρόνια στον Ερμή Λαγκαδά και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αναλαμβάνει το τμήμα ανδρών και εφήβων.
Εκτός από την τεχνική ηγεσία εξελίξεις είχαμε και στα διοικητικά των «πρασίνων» με τον Μπάμπη Μυρίδη να αναλαμβάνει το τμήμα μπάσκετ με άμεσους συνεργάτες τους Κώστα Πρωτοπαπαδάκη και Τάκη Κουλαξή.
Στις πρώτες αποκλειστικές του δηλώσεις στο μπλογκ, ο κ. Μυρίδης ευχαριστεί τον πρώην προπονητή Παναγιώτη Αμοιρίδη και την προηγούμενη διοίκηση για το έργο τους. Σε ότι αφορά το ρόστερ της νέας περιόδου ανέφερε: «Πρώτος μας στόχος είναι να μιλήσουμε με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες και κάποιους παλαιότερους. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι στο ανδρικό και φυσικά να εκμεταλλευτούμε την ακαδημία και να βγουν ταλέντα τα οποία θα προωθούνται στο ανδρικό τμήμα. Αλλωστε η ομάδα μας έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια