«Φόρτσαραν» στο τέλος οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ- Συνάντηση ενημέρωση για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball

Κατά τη χθεσινή όγδοη μέρα του 19ου Πρωταθλήματος που διοργανώνει ο ΣΒΚΘ, για τον τέταρτο όμιλο της κατηγορίας 37+, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην τελευταία περίοδο και επικράτησε με 65-54 του Μακεδονικού.


Δεκάλεπτα: 15-17, 26-31, 45-50, 65-54
Διαιτητές: Μυλόπουλος-Βασιλειάδης
ΠΑΟΚ (Μελετιάδης) Μανωλακίδης 4, Κωνσταντινίδης 20(4), Κουταλίδης 9, Παπαδόπουλος 2, Μπέλλης, Σκαρμούτσος 2, Παπαδημητρίου 14, Σιατατίδης, Πετράς, Κουματσιώτης 14(2).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Πιλάτος) Καραγιαννίδης 10(1), Σωτηριάδης 9(3), Ταϊτζόγλου, Σαριδάκης 18, Αναστασιάδης 3(1), Πιλάτος 6, Σταυρόπουλος, Κατσαγάνης 5(1), Τσακλίδης 3, Τσιόγκας.

Συνάντηση-ενημέρωση για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball

Την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 19.30 στην αίθουσα συνεδρίων του Ε.Γ. Μίκρας, θα πραγματοποιηθεί η Τρίτη συνάντηση-ενημέρωση για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball, από εκπροσώπους επιτροπών που ήδη δουλεύουν σε θέματα της διοργάνωσης.
Έχοντας μπει πλέον σε αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013, είναι απαραίτητη πλέον η στελέχωση των ομάδων εργασίας που αποτελούν την Οργανωτική Επιτροπή με ακόμη περισσότερους ανθρώπους μας που θα έχουν την απαιτούμενη διάθεση και το χρόνο να βοηθήσουν.
Στην συνάντηση, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα εθελοντισμού και ο τρόπος εγγραφής των εθελοντών μας για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball – Θεσσαλονίκη 2013
Από την ίδια στιγμή θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές εθελοντών. Το πρόγραμμα που θα έχει σύνθημα «Μπάσκετ χωρίς όρια» και «basketball non stop» θα ανοίξει για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε ειδική παρουσίαση που θα γίνει κατά τη διεξαγωγή της Παγκόσμιας μέρας Maxibasketball που γιορτάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball (FIMBA) στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια