Πρώτος σκόρερ ο Ανδρεάδης-Δύο παίκτες του Μαντουλίδη στην καλύτερη πεντάδα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δια του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, δια του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, στον γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη και διά του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Ευθύμη Ρετζιά στον πρόεδρο της Επιτροπής Νέων, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και μέλος της FIBA Europe Αρη Ζώη.




Ο Δήμος Καλαμπάκας δια του Δημάρχου του Δημήτρη Σακελλαρίου, απένειμε αναμνηστικό δώρο στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, δια του Αντιδημάρχου του Ηρακλή Αλμπάνη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και δια του Αντιδημάρχου του, Κώστα Καρακώστα στον Παναγιώτη Τσαγκρώνη.
Τέλος η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ της Αρη Ζώη απένειμε τιμητική διάκριση στον Κώστα Αγοραστό, δια του μέλους του ΔΣ της Σάββα Λόρτου στον Ευθύμη Ρετζιά, δια του γ.γ. της Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον Χρήστο Μιχαλάκη και τον Ηρακλή Αλμπάνη και δια του προέδρου της Γιώργου Βασιλακόπουλου στον Δημήτρη Σακελαρίου. Και στον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας Γιάννη Ζαρόπουλο.
Στην έκτη ομάδα του Σπόρτιγκ Πατρών τα αναμνηστικά απένειμε ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, στον πέμπτο ΑΣ Καστοριά ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, στον τέταρτο Μαντουλίδη η περιφερειακός σύμβουλος Ελένη Αργυροπούλου, στον δεύτερο Παναθηναϊκό ο αντιδήμαρχος Καστοριάς Ηρακλής Αλμπάνης και στον πρωταθλητή Πανιώνιο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Πολυτιμότερος ο Τολιόπουλος

Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Βασίλη Τολιόπουλο του Πανιωνίου που παρέλαβε το έπαθλο από τον Ευθύμη Ρετζιά.
Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης βρέθηκαν εκτός από τον MVP και οι Στέλιος Συρόπουλος και Νίκος Ανδρεάδης του Μαντουλίδη, ο Σωτήρης Μπιλλής του Πανιωνίου και ο Γιάννης Μιχαλούτσος του Παναθηναϊκού. Την απονομή έκανε το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Κώστας Παπαχαραλάμπους.    
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρεάδης του Μαντουλίδη, που παρέλαβε το βραβείο του από τον  Γιάννη Ζαρόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια