Πρωτιά για τον Μαντουλίδη στο τουρνουά μίνι κοριτσιών της Λευκάδας-Τιμήθηκε ο Μιχάλης Κυριακάκης-MVP η Αννα Νάκη

Mε μεγάλη επιτυχία και πολλές εκπλήξεις τελείωσε το πρώτο τουρνουά μίνι κοριτσιών που διοργάνωσε η Νίκη Λευκάδας. Κατά την διάρκεια του μίλησε στους παρευρισκόμενους γονείς, φίλους, προπονητές και τις μικρές αθλήτριες ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κεραμέας μεταφέροντας τις εμπειρίες του και ενθουσιάζοντας τους. Τα αποτελέσματα της τελευταίας μέρας ήταν:





ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α)        44
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Β)        15
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α) (Δουβίτσας): Ρεκατσίνα, Κρητικού, Κουρέτση 2, Μεταξά 4, Θειακού 2, Διακουμάκου , Πολίτη 2, Δρακάτου 2, Λογοθέτη, Βάννα, Κοντογιώργη, Λιβιτσάνου 8, Μπάρκα 8, Πολυμένη 8, Κατωπόδη 10.
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Β)  (Σαρηγιαννίδου-Πεντεσπίτη): Σταύρακα, Κατωπόδη, Παυλίδου, Καρύδη, Μπότση 2, Καλογεροπούλου 4, Ανυφαντή, Ρεκατσίνα 1, Κορφιάτη, Σαχίνη 2, Χάσκια Ίνα 6, Σκληρού.

ΣΧΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ            25
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ          45
ΣΧΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Ίσσαρης): Κονιδάρη 2, Πανδή, Βασιλοπούλου 9, Ζαμπλάκου, Αποβλαστίτη, Χατζηιωάννου, Βοντετσιανού 2, Χαλικοπούλου, Παγκράτη, Στρατηγού, Χυτήρη 2, Σκούρα, Φαγομένη, Μακρή 10, Σαλβάνου, Βασιλάκη, Καββαδία Σπ.
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Μπαταούλα Θ.):  Κουρτίδου, Καρακώστα Αθ. 2,Βάβουρα 1, Αντωνίου 19, Καρακώστα Αγ., Βίρλιου, Σαμπαλίδου 6, Χειντάρι 10, Τσιβλεκίδου Ραφ., Τζιβελεκίδου Φωτ., Ελευθεριάδου, Γρηγοριάδου 1, Σαρβάνη 8.

*Σε άλλο παιχνίδι είχαμε:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ-ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α)        43-23

Οι απονομές στις ομάδες

Με το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις ομάδες με βάση την τελική βαθμολογία. Σητν πρώτη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το κύπελλο παρέδωσε ο Μάξιμος Μάλφας μέλος του Δ.Σ. της Νίκης. Στην πρώτη ομάδα των γηπεδούχων που κατέλαβε την δεύτερη θέση στην απονομή έκανε ο Μιχάλης Κυριακάκης, στον τρίτο Απόλλωνα Πτολεμαΐδας η Ολγα Θειακού μέλος του ΔΣ της Νίκης, στην τέταρτη Σχερία η Λίτσα Αγγελάκη και στην Πέμπτη Νίκη Λευκάδας (Β), η Βαρβάρα Μάλλιου μέλη και αυτές του ΔΣ της διοργανώτριας.

Τιμήθηκε ο Μιχάλης Κυριακάκης

Μετά την ολοκλήρωσή του τουρνουά, βραβεύθηκε ο Μιχάλης Κυριακάκης για την προσφορά του στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει τον παράγοντα για 30 χρόνια και που ήταν μέσα σε όλες τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Τη βράβευση στον ακάματο εργάτη του γυναικείου μπάσκετ πραγματοποίησε ο Νίκος Κεραμέας

Ποιοι πρώτευσαν στα διαγωνιστικά

Στα διαγωνιστικά παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα στα λέι απ νικήτρια αναδείχθηκε η Εύη Κουρέτση (Νίκη Λευκάδας) και την απονομή έκανε ο Μιχάλης Κυριακάκης. Στον γύρο του κόσμου η Αγγελική Βασιλοπούλου (Σχέρια Κέρκυρας) με το βραβείο να απονέμεται από από την αθλήτρια της Νίκης Μαρία Γράψα, στις ελεύθερες βολές η Αγγελική Καρακώστα (Απόλλων Πτολεμαΐδας) και το έπαθλο παρέδωσε ο Νίκος Κεραμέας ενώ τέλος στο «1 εναντίον 1», τον τίτλο παρέλαβε η Κωνσταντίνα Διαμαντίδου (Εκπ. Μαντουλίδη) από τον Μάξιμο Μάλφα.

MVP η Αννα Νάκη

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά, όπως επιλέχθηκε από τους προπονητές και τους διοργανωτές, αναδείχθηκε η Άννα Νάκη των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ η καλύτερη πεντάδα απαρτιζόταν από τις Διαμαντίδου (Εκπ. Μαντουλίδη), Σιφναίου (Εκπ. Μαντουλίδη), Λογοθέτη (Νίκη Λευκάδας), Χαϊντάρι (Απόλλων Πτολεμαΐδας) και Βαννά (Νίκη Λευκάδας). Την απονομή έκανε ο Θόδωρος Πολυμένης.

Βραβεύτηκαν και μαθήτριες-αθλήτριες

Τέλος βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους στην σχολική περίοδο 2010-2011 αλλά και στη Νίκη Λευκάδας οι αθλήτριες του συλλόγου Τσιρίμπαση Νίκη, Δελαπόρτα Κατερίνα, Καββαδία Μαρία, Κολυβά Πολυτίμη, Αλ Μπιτάρ Σάρα, Λιοπύρη Έλλη, Καββαδά Κυριακή, Φέτση Στεφανία, Ορφανού Στεφανία, Βουκελάτου Ισμήνη, Κατωπόδη Νίκη. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Νίκος Κεραμέας και ο Μιχάλης Κυριακάκης.

Η Νίκη Λευκάδας ευχαριστεί

Το Δ.Σ. της Νίκης Λευκάδας ευχαριστεί για την βοήθεια το «PRINT SHOP» Θωμάς Κρητικός, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λευκάδας και τους υπαλλήλους του ΔΑΚ Λευκάδας, το τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, το κατάστημα «Μπουκέτο Μπαλόνια», τα ζαχαροπλαστεία Γαζής και τους διαιτητές Γιώργο και Μάριο Κανελλόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια