Τέσσερις διαιτητές της Θεσσαλονίκης σε απολογία γιατί πληρώθηκαν από την ΕΚΑΣΘ


Σε έκτατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 20:00 καλούνται σε απολογία οι διαιτητές Γαζέτας Αθανάσιος, Ταξιλταρίδης Σταύρος-Παναγιώτης, Σακαλής Στέλιος και Ραγιάς Πέτρος. Όπως διευκρινίστηκε από τον ΣΔΚΘ οι τέσσερις προαναφερθέντες εισέπραξαν χρήματα από την ΕΚΑΣΘ κατά παράβαση των οδηγιών του Συνδέσμου.


Ο πρόεδρος των Διαιτητών Θεσσαλονίκης Γιώργος Γεωργιάδης με λακωνική δήλωσή του στο μπλογκ τόνισε: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς».

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ είπε…
OI ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ? ΤΟΥΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο ωραίο σχόλιο από τον πρόεδρο. Ράμματα πολλά χρειάζεται η γούνα σας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα αυτος λεγετε προεδρος, αποκαλει τα παιδια "Προδοτες"! Φανταζομαι ποσα ματς καναν αυτα τα παιδια. Δεν ντρεπεται καθολου. Αυτα τα ατομα να βλεπει ο Συμεωνιδης και η ΟΔΚΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά ρε Γεωργιάδη, τα παιδιά πήραν για ένα χρόνο τα λεφτά που παίρνεις εσύ από ένα μόνο παιχνίδι της Α 1 (περίπου 660 Ευρώ) και προφανώς επειδή τα είχαν ανάγκη, και εσύ τους αποκαλείς προδότες, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που θέλεις να λέγεσαι και πρόεδρος. Να τους τα έδινες εσύ από την τσέπη σου, για να κερδίσεις την κόντρα σας με την ΕΚΑΣΘ.