Μανωλόπουλος: «Οι διαιτητές θέλουν όλα τα φώτα επάνω τους»


Τα παράπονά του για την χθεσινή διαιτησία του αγώνα των γυναικών του Ναύαρχου Βότση με τον Αίαντα Ευόσμου, παρουσίασε με τον δικό του τρόπο ο προπονητής της ομάδας Τάσος Μανωλόπουλος:








«Κάποτε όταν ήμουν διαιτητής (ναι ήμουν και τέτοιος, και Γ΄ Εθνικής μάλιστα) είχα πάει σε ένα σεμινάριο και είχε έρθει να μας μιλήσει κάποιος Ρίτσαρσον, επικεφαλής διαιτησίας της FIBA . Αυτός λοιπόν μας είπε ότι «ο διαιτητής πρέπει να περνάει απαρατήρητος μέσα στο παιχνίδι και η ομάδες να μην θυμούνται ούτε το όνομα του μετά. Αυτός είναι ο στόχος σας. Ο διαιτητής ΔΕΝ είναι πρωταγωνιστής».
Μάλλον χαζός πρέπει να ήταν ο άνθρωπος γιατί οι δικοί μας εδώ στα τοπικά με ύφος χιλίων καρδιναλίων το μόνο που κάνουν είναι να θέλουν τα τραβήξουν όλα τα φώτα πάνω τους. Και το λέω φιλικά. «Φίλε, όταν σε όλα τα τελευταία σου ματς έχουν παράπονα οι ομάδες και σε γράφουν και στα σάιτ μάλλον κάτι λάθος κάνεις. Και δεν είναι μ….ς και κακοί πάντα οι παίκτες και οι προπονητές. Ψάξου λίγο, και αν δεν το κάνεις εσύ πρέπει να το κάνουν αυτοί που σε ορίζουν.
Νίκη λοιπόν για το γυναικείο του Ναύαρχου Βότση με 57-45 επί του Αίαντα Ευόσμου και με πολλά παράπονα για την διαιτησία που όπως καταλάβατε από τα παραπάνω τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. 29-17 τα φάουλ και αν δεν σας λέει και πολλά αυτό , 25/35 βολές ο Αίας και 6/15 εμείς. Οι μισοί και παραπάνω πόντοι δηλαδή των αντιπάλων με βολές. Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ τους. Αφού σε κάποια φάση μεταξύ σοβαρού και αστείου ειπώθηκε στον πάγκο ότι τα χέρια τους είναι κολλημένα προς την μία κατεύθυνση. Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο δηλαδή για να μην μας βγάλουν τρελούς.
Και στο τέλος το κερασάκι. Στο φύλλο αγώνα πάνω στους πόντους σταματάει και είναι σε κύκλο το 45!!! Τελικό σκορ κάτω 57-46 με τικ και υπογραφή των διαιτητών (θα ακολουθήσει και φωτό) Και το παράδοξο. Ο εν λόγο διαιτητής φημίζεται για την σχολαστικότητα του να μετράει και να τσεκάρει μόνος τους το φύλλο.
Στα του ματς, είχαμε τις βιονικές Νατάσα Ζαμπουρίδου με 22 ριμπάουντ (13-9) και Ζωή Καιμακτσή με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ (ντάμπλ-ντάμπλ). Πάμε για το διπλό μέσα στην πέμπτη Θέρμη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια