Με καραμούζες οι φίλοι του Ηρακλή και του ΕΟΣ-Ποιοι έδωσαν το παρών χθες στη Μίκρα

Δυναμική ήταν η παρουσία των φιλάθλων του «Γηραιού» που βρέθηκαν κάτω από το γνωστό πανό που έγραφε «Κορίτσια του Ηρακλή, καλή επιτυχία» και με βουβουζέλες, καραμούζες και χειροκροτήματα ενίσχυσαν την αγαπημένη τους ομάδα.
*Στην απέναντι μεριά της κερκίδας υπήρχαν αρκετοί φίλοι του ΕΟΣ οι οποίοι είχαν πολύ λιγότερες καραμούζες, αλλά εντονότερο χειροκρότημα και φωνές.
*Από την πλευρά της ΕΚΑΣΘ τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος Σάββας Λόρτος, ο γενικός γραμματέας Αντώνης Μαυρογένης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής, το μέλος του ΔΣ Γιάννης Παπαγιαννάκης, τα μέλη της επιτροπής πρωταθλημάτων Μιχάλης Μηλιαράς και Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και η γραμματέας των γραφείων της Ενωσης Μερόπη Ακτσελή.
*Ο αντιπρόσωπος Ελλάδας της PEAK Γιώργος Μισαηλίδης, δεν μπορούσε να λείπει από το μεγάλο παιχνίδι.
*Αρκετοί από τους προπονητές των υπολοίπων ομάδων της Α΄ γυναικών, αλλά και αρκετοί από ομάδες Εθνικών κατηγοριών, βρέθηκαν χθες στη Μίκρα παρέα με παίκτριες των ομάδων τους. Μεταξύ άλλων είδαμε τους τεχνικούς της ΜΕΝΤ Γιάννη Γράψα, του Παναθλητικού Σίμο Συρόπουλο, της ΑΕ Πυλαίας Χρήστο Κατσή, του Αίαντα Ευόσμου Σταύρο Γουναρίδη, του Μακεδονικού Τάνια Σταϊκοπούλου, του Ναύαρχου Βότση Παναγιώτη Νομικό, του Θερμαϊκού Θέρμης Μαρία Βαχαροπούλου, του Ορφέα Πλαγιαρίου Γιάννη Μέντη και τους «άνεργους» Γιάννη Λίβανο, Στάθη Μιχαηλίδη και Μάκη Καμπούρογλου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ είπε…
κ.ΣΑΒΒΑ ΛΟΡΤΕ σε στολισε κανονικα ο προεδρος των διαιτητων ο γκριζοΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... μπηχτες και για τα οικονομικα πεπραγμενα σου αφησε να εννοηθουν... μονο για το γιο σου του ξεφυγε... κουβεντα για την ταμπακιερα...