Από την Τρίτη ξανά στις προπονήσεις οι γυναίκες του Αστέρα Εξαρχείων


Διήμερο ρεπό θα δώσει ο Κώστας Κεραμιδάς στις παίκτριές του Αστέρα Εξαρχείων για να ξεκουραστούν και να γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα. Από την Τρίτη όμως θα επιστρέψουν ξανά στο κλειστό του Στρέφη για να συνεχίσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα.




Στο μεταξύ Χριστούγεννα στο Ισραήλ θα κάνει η Καταρίνα Ρίστιτς. Η πρώην -πλέον- παίκτρια του Αστέρα Εξαρχείων θα συνεχίσει την καριέρα της στη Χαποέλ Τίτκα, από την οποία δέχθηκε μία πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί.
Η πρώτη σκόρερ του Αστέρα συνέβαλε τα μέγιστα για να είναι η ομάδα στη θέση που είναι στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, γεγονός που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της. Η Ρίστιτς έφυγε από τον Αστέρα έχοντας ως μ.ο. 15 πόντους και 6 ασίστ, ανά παιχνίδι.
Η διοίκηση του Αστέρα Εξαρχείων και η τεχνική ηγεσία μαζί με τις παίκτριες εύχονται Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα με Υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια