Μποτούρογλου: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πάγκο του ΑΟ Αμπελοκήπων που από φέτος άλλαξε όνομα μετά την συγχώνευση με το ΠΚ Μενεμένης, ο Διαμαντής Μποτούρογλου σχεδιάζει μία ομάδα που στο μέλλον θα έχει μία αξιοπρόσεκτη πορεία. Μέχρι τώρα η ομάδα της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ γυναικών έχοντας το απόλυτο των νικών στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Ο Μποτούρογλου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του, ενώ έθεσε ως στόχο να χαίρονται οι παίκτριες του το παιχνίδι. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για τη νίκη (58-36) επί του Φοίνικα Καλαμαριάς και το θετικό μέχρι τώρα ξεκίνημα των Αμπελοκήπων Μενεμένης

«Στο παιχνίδι με τον Φοίνικα ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν αρκετά σοβαροί, όμως στο πέμπτο λεπτό η κατάρρευση της μπασκέτας μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φοίνικας μας πλησίασε, πήραμε τάιμ άουτ μιλήσαμε με τα κορίτσια και μέχρι τέλους εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε.
Από εκεί και πέρα το ξεκίνημα που έχουμε κάνει είναι καλό, όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι τόσο ο Φοίνικας όσο και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας νομίζω ότι δεν διαθέτουν δυνατότερο ρόστερ από το δικό μας. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για εμάς».

-Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ γυναικών

«Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην ομάδα και παρακολούθησα από πολύ κοντά το πρωτάθλημα μου φαίνεται ότι φέτος το επίπεδο είναι εξαιρετικό. Είναι πολλές ομάδες που θα παλέψουν για τη μία θέση. Αυτό είναι άδικο γιατί αυτές που θα μείνουν απέξω θα αξίζουν όσο κι αυτή που θα ανέβει. Νομίζω ότι έξι ομάδες είναι πολύ καλές, ενώ κάποιες δεν είναι ακόμα έτοιμες και στην πορεία θα είναι πολύ διαφορετικές. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια κάτι που φάνηκε από την πρώτη αγωνιστική».

-Για τους στόχους που έχει η ομάδα του

«Φέτος ξεκινήσαμε με στόχο να έχουμε αρκετά άτομα στην ομάδα. Δεν θέτουμε στόχο για άνοδο, τετράδες και εξάδες. Θέλουμε να χαιρόμαστε κάθε ματς. Αυτό είναι σημαντικό γιατί είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο και οι παίκτριες πρέπει να χαίρονται το παιχνίδι. Όλα τα κορίτσια που έχουμε πονάνε την ομάδα. Τέσσερις παίκτριες είναι νεάνιδες από τις υποδομές της ομάδας, ενώ άλλα τρία κορίτσια είναι πολλά χρόνια στο σύλλογο και είναι μέλη της οικογένειας του. Στην ομάδα αγωνίζεται και η Φανή Θωμά, η οποία είναι παράλληλα προπονήτρια στις νεανίδες και τις κορασίδες».
                                                               

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια