Ξεκινά το PAOK Summer Basketball Camp-Κερδίστε μια υποτροφία μέσω του μπλογκ

Το PAOK Summer Basketball Camp θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου camp νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους ειδικούς του αθλήματος.
Το Camp θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκου Σταυρόπουλου, με την επίβλεψη του Υπεύθυνου των Τμημάτων Υποδομής Κώστα Μπελούλη και με την συμμετοχή ενός έμπειρου επιτελείου προπονητών, με επικεφαλής τον κόουτς της πρώτης ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά και όλων των προπονητών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που θα διδάξουν στους νεαρούς αθλητές όλα όσα πρέπει να ξέρουν για το αγαπημένο τους σπορ.


Οπως κάθε χρόνο, το PAOK Summer Basketball Camp θα επισκεφθούν αθλητές του «Δικεφάλου», προσωπικότητες του μπάσκετ και του αθλητισμού και επιστημονικοί συνεργάτες του camp, που θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις πολύτιμες γνώσεις τους με τους νεαρούς αθλητές. Το camp θα διεξαχθεί τις εξής δύο περιόδους:
1η περίοδος: 20-25 Ιουνίου 2011
2η περίοδος: 27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2011
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια από 8 μέχρι και 18 ετών.
Πληροφορίες-εγγραφές: Βασίλης Μιγκούλης (6942-065831 και email: bilmig4@gmail.com)
Κωνσταντίνος Μπελούλης (6944-421408 και email: beloulis.k@gmail.com)

Κερδίστε υποτροφία μέσω του μπλογκ

Το www.tsiotras.blogspot.com και το PAOK Summer Basketball Camp προσφέρουν στους αναγνώστες του μπλογκ, μια υποτροφία σε όποια από τις δύο περιόδους επιθυμούν (20-25/6 ή 27/6-2/7). Η διαδικασία είναι απλή. Στέλνετε e-mail με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, περίοδο που επιθυμείτε και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο tsiobill@hotmail.com και δηλώνεται την εγγραφή σας στο καμπ. Ενας από αυτούς που θα εγγραφούν, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει την υποτροφία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια